Zandsculpturen - Sandcarving

Heb je je altijd al afgevraagd hoe zandsculpturen gemaakt worden? Of vind je het meer een ver-van-mijn-bed-show? Dat is toch veel te moeilijk om aan te leren en ermee aan de slag te gaan? Lees even verder en je zult merken dat dit eigenlijk totaal niet het geval is!

Zandsculpturen 

Waarschijnlijk heb je al wel eens vol bewondering gekeken naar de prachtige en soms reusachtige bouwwerken op een zandsculptuurfestival. Wij geven je nu de gelegenheid om zelf deze techniek onder de knie te krijgen.

Zandbak

Op het Eilandje in Nieuwpoort, naast ’t Kraaienest, legden we een zandbak aan. Niet alleen voor kindjes deze keer, maar voor echte sculpteurs! We vulden de zandbak met zand dat speciaal werd ontwikkeld om de mooiste zandsculpturen mee te maken.

Workshop

Tijdens een workshop van anderhalf of twee en half uur maak je de mooiste creaties. Onder begeleiding van een ervaren sculpteur leer je de kneepjes van het vak. Hij zal eerst een korte initiatie geven, waarna je je eigen creatieve geest de vrije loop kan laten.

Combinatie

Een workshop zandsculpturen is perfect om een halve dag mee te vullen. Je kan de workshop ook een beetje inkorten en combineren met een andere activiteit, of aanbieden als onderdeel tijdens een event. Aan jullie de keuze.

 
 
Locatie:
't Eilandje te Nieuwpoort.
Kledij:
Kledij en schoenen die beetje nat en vuil mogen worden.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+12 jaar.
Duur:
Halve dag (2u30) of 1u30 in combinatie met andere programma's.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.
Gelieve het type organisatie te selecteren.
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input