Windsurf

Windsurfen

Wil jij ook eens de wind in de zeilen hebben? Een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid op het water ervaren? Dan is windsurfen vast en zeker iets voor jou! Kom naar het spaarbekken in Nieuwpoort en let’s surf!

Windsurfen

Om te windsurfen heb je een surfplank nodig waarop een mast met een zeil is bevestigd. Je gaat op je plank staan, en bestuurt het zeil met een giek. Dan laat je jezelf voortduwen op het water door de wind. Je zal zien, het gaat al snel als vanzelf! Een unieke en onvergetelijke sensatie!

Windsurfen is een heel toegankelijke activiteit. Mis deze unieke kans niet en maak kennis met de verschillende elementen van het windsurfen. Bij deze uiterst leuke activiteit word je in een halve dag een pro in het windsurfen!

Waar?

Windsurfen doen we op het Spaarbekken in Nieuwpoort, aan surfclub Koko Loco. Een ideale locatie om te windsurfen op het binnenwater! De windsurfsessies worden georganiseerd in samenwerking met Surfclub Westende-Nieuwpooort.

Initiaties voor kleine groepen en individuelen

Op regelmatige tijdstippen organiseren we initiaties windsurfen waar kleine groepen en individuelen kunnen aan deelnemen. Alle info & data vind je op onze pagina over de individuele sportinitiaties.

Windsurfkampen

Tijdens de zomermaanden organiseert The Outsider Coast verschillende windsurfkampen. Een unieke belevenis. Neem snel een kijkje bij onze Sportkampen in Nieuwpoort en ontdek er alles over! 

Locatie:
Surfclub Koko Loco te Nieuwpoort.
Kledij:
Zwempak of -broek, waterschoenen. Surfpak en reddingsvest worden voorzien.
Douchegerief meebrengen.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober.
Niveau:
+12 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons