Marieke Blomme zwemt de kust af voor het goede doel op 16/08/21

Marieke Blomme zwemt op 18 augustus de kust af voor het goede doel

“Ik wil het record breken door de afstand in 18 uur af te leggen”

De Belgian Coast Swim… 67km zwemmen… van De Panne tot Knokke, non-stop… in 18 uur…

Het huidige record staat op 23u19min58sec. Woensdag 18 augustus doet sportcoach Marieke Blomme (40j) een gooi naar het wereldrecord. Het doel is de kust in amper 18 uur af te zwemmen. Marieke, die al 20 jaar in open water zwemt, is niet aan haar proefstuk. Ze werkte eerder al triatlons in extreme omstandigheden af.

Lees meer...

Initiaties zeilwagenrijden: nieuwe data

Nieuwe sessies zeilwagenrijden

Komende weekends staan er nieuwe initiaties zeilwagenrijden gepland in Westende, waar je individueel of in kleine groep kan aan deelnemen. En dit volledig coronaproof! Elke sessie duurt 1u en is beperkt tot een groep van max. 12 personen. We voorzien 1 kar per persoon.

Meer info & online inschrijven: https://www.theoutsidercoast.be/nl/outdoor/individueel/individuele-initiaties/start2zeilwagenrijden

Vragen? Contacteer ons gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kajakken in de polders 2021

Ook tijdens de zomer 2021 staan er opnieuw kajaksessies in de polders gepland !  Dit jaar elke maandag en elke donderdag!

Dit op het rustieke Granigategeleed te Middelkerke in samenwerking met de gemeente Middelkerke.

Je stapt dus in je kajak of Kano in Middelkerke en roeit richting Leffinge waar een kleine halte voorzien is met mogelijkheid tot een drankje.
Na deze deugddoende stop, nemen we terug plaats in onze kajak/kano en varen we terug naar Middelkerke.

Wil je graag mee genieten van deze rustgevende tocht op het water? Schrijf je snel in via de inschrijfpagina voor kajakken in de polders.

Wil je dit liever al suppend doen, dit jaar organiseren we ook begeleide SUP-tochten in Middelkerke!

Lees meer...