Project Fortuna

Project Fortuna

Project Fortuna is ontworpen om jongeren, uit gezinnen met een financiele drempel, de kans te geven om tijdens hun vrije tijd en vakanties nieuwe vrienden te maken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Sportkampen

Project Fortuna van VZW 't Kraaienest organiseert in samenwerking met The Outsider Coast sportkampen aan een verlaagd tarief, gericht naar gezinnen die het financieel moeilijker hebben.

Lees meer...

Packraft event 20/05

Packraft Kick-off event 

Hey avonturiers!
Is water en natuur jouw ding dan is packraften echt iets voor jou!

Wat is Packrafting?

Packrafting is een nieuwe watersport waarbij je gebruik maakt van een opblaaskajak, ook wel een packraft genoemd, om rustige tot wilde wateren te trotseren.
Het concept van packraften is dat je wandelen en kajak/ raften combineert om zo de mooiste en snelste route te volgen. De packrafts zijn zeer gemakkelijk op te bergen in een zak zodat je er vlot mee kan wandelen en je kan ze snel opnieuw opblazen.
Deze sport is de ultieme mix van avontuur, natuur en waterpret!

Packraft Kick-off event

Vanaf deze zomer willen we het packraften aanbieden in regio Nieuwpoort. Daarom organiseren we op 20 mei 2024 een Packraft Kick-off event in Nieuwpoort zodat iedereen, ook jij, kan kennismaken met deze sport. Het event is voor iedereen!

Lees meer...

Paaseierenraap 1/04/24

Kom mee eitjes zoeken op onze paaseierenraap!

De Paashaas heeft een bezoek gebracht aan Gipsy Village en al zijn eitjes laten vallen. Komen jullie helpen om ze weer te verzamelen?

Op paasmaandag 1 april 2024 organiseren wij een paaseierenraap. Ons speeldorp Gipsy Village, gelegen aan 't Kraaiennest in Nieuwpoort, wordt die dag omgetoverd tot een paaseiland.

Lees meer...

Paaseizoektocht in Gipsy Village 10/04

“Eitjes, eitjes, eitjes”, ik wou al dat de paashaas kwam met veel lekkers! Het is bijna zover! Op paasmaandag zal de paashaas een heleboel paaseitjes verstoppen in ons speeldorp Gipsy Village.

Kom met je kids naar onze paasei-zoektocht op 10/04 en laat ze mee speuren naar lekkere paaseitjes! We verwennen ze ook nog met een warme chocomelk en speelplezier erna in ons speeldorp!

Lees meer...