Paaseizoektocht in Gipsy Village 10/04

“Eitjes, eitjes, eitjes”, ik wou al dat de paashaas kwam met veel lekkers! Het is bijna zover! Op paasmaandag zal de paashaas een heleboel paaseitjes verstoppen in ons speeldorp Gipsy Village.

Kom met je kids naar onze paasei-zoektocht op 10/04 en laat ze mee speuren naar lekkere paaseitjes! We verwennen ze ook nog met een warme chocomelk en speelplezier erna in ons speeldorp!

Lees meer...

Marieke Blomme zwemt de kust af voor het goede doel op 16/08/21

Marieke Blomme zwemt op 18 augustus de kust af voor het goede doel

“Ik wil het record breken door de afstand in 18 uur af te leggen”

De Belgian Coast Swim… 67km zwemmen… van De Panne tot Knokke, non-stop… in 18 uur…

Het huidige record staat op 23u19min58sec. Woensdag 18 augustus doet sportcoach Marieke Blomme (40j) een gooi naar het wereldrecord. Het doel is de kust in amper 18 uur af te zwemmen. Marieke, die al 20 jaar in open water zwemt, is niet aan haar proefstuk. Ze werkte eerder al triatlons in extreme omstandigheden af.

Lees meer...

Initiaties zeilwagenrijden: nieuwe data

Nieuwe sessies zeilwagenrijden

Komende weekends staan er nieuwe initiaties zeilwagenrijden gepland in Westende, waar je individueel of in kleine groep kan aan deelnemen. En dit volledig coronaproof! Elke sessie duurt 1u en is beperkt tot een groep van max. 12 personen. We voorzien 1 kar per persoon.

Meer info & online inschrijven: https://www.theoutsidercoast.be/nl/outdoor/individueel/individuele-initiaties/start2zeilwagenrijden

Vragen? Contacteer ons gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..