Maatregelen corona-virus

Ondanks de annulatie van de activiteiten en logement omwille van de corona-maatregelen, blijven wij nog altijd bereikbaar voor jullie! Je kan ons steeds contacteren voor aanvragen en meer info via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch op 058/231 404.

We hopen jullie snel terug te mogen verwelkomen!

Sportkampen: We hebben de toestemming van de overheid om er met de sportkampen terug een onvergetelijke zomer van te maken!  Klik hier voor alle info over de sportkampen!

Leuke tip: wil je graag iemand plezier doen met een avontuurlijk cadeau! Koop een cadeaubon voor een initiatie golfsurfen of zeilwagenrijden of windsurfen of... Klik hier voor een overzicht van alle initiaties. Meer info & bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zoek paaseieren bij ons in Gipsy Village!

Paaseieren rapen in Gipsy Village!

Het is alweer bijna zover, Pasen is in aantocht. Dit wil zeggen heerlijke paaseitjes rapen! De Paashaas heeft op onze uitnodiging heel wat van zijn lekkere chocolade in ons speeldorp, Gipsy Village verstopt. Kom met je kids naar ons speeldorp in Nieuwpoort en laat ze hun beste speurneus naar boven halen om te zoeken naar de vele lekkernijen.

Lees meer...

De nieuwe Karel Cogge II

Altijd al een nachtje op het water willen doorbrengen? Maak kennis met onze gloednieuwe boot de Karel Cogge II. Met zijn unieke ligging in de polders aan het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele is dit nieuwe vaartuig omgetoverd tot een knusse logeerboot.

Lees meer...

Steun Roei for life 2019

Na het grote succes van vorig jaar organiseren The Outsider Coast en de Lift me Up-actie dit jaar opnieuw een Roei for Life! Dit jaar geven ze er een extra lap op! Van donderdag 31/10 t.e.m. zondag 3/11 roeien meer dan 300 vrijwilligers in reuzekano’s van Oostende naar Aalst.

De roeiers zelf dragen een financieel steentje bij door zich te laten sponsoren. Dit jaar gaat de opbrengst naar 5 goede doelen, die zich inzetten voor minderheden, kansarmen en mensen met een beperking:

Lees meer...