Werken Nieuwpoort Sluizenring (5/06-16/06)

Werken: moeilijke doorgang vanuit Nieuwpoort-Stad naar onze locatie in Nieuwpoort ('t Kraaienest)

Vanaf maandag 5/06/23 t.e.m. vrijdag 16/06/23 starten er werken aan de Sluizenring in Nieuwpoort waardoor er daar geen doorgaand verkeer mogelijk is voor auto's. Fietsers en voetgangers ondervinden geen hinder en kunnen wel vlot door.

Als je tussen 5/06 en 16/06 naar onze locatie in Nieuwpoort komt, hou er rekening mee dat er een hele omleiding is als je van Nieuwpoort-Stad tot bij ons komt.

Als je van het binnenland komt, neem je best op de E40 de afrit ‘Middelkerke-Diksmuide N369’ naar Slijpe om tot bij ons te komen. Dan kan je zonder omleidingen tot bij ons geraken.

Meer info over de werken vind je op deze pagina: https://www.nieuwpoort.be/werken-sluizen

Paaseizoektocht in Gipsy Village 10/04

“Eitjes, eitjes, eitjes”, ik wou al dat de paashaas kwam met veel lekkers! Het is bijna zover! Op paasmaandag zal de paashaas een heleboel paaseitjes verstoppen in ons speeldorp Gipsy Village.

Kom met je kids naar onze paasei-zoektocht op 10/04 en laat ze mee speuren naar lekkere paaseitjes! We verwennen ze ook nog met een warme chocomelk en speelplezier erna in ons speeldorp!

Lees meer...

Marieke Blomme zwemt de kust af voor het goede doel op 16/08/21

Marieke Blomme zwemt op 18 augustus de kust af voor het goede doel

“Ik wil het record breken door de afstand in 18 uur af te leggen”

De Belgian Coast Swim… 67km zwemmen… van De Panne tot Knokke, non-stop… in 18 uur…

Het huidige record staat op 23u19min58sec. Woensdag 18 augustus doet sportcoach Marieke Blomme (40j) een gooi naar het wereldrecord. Het doel is de kust in amper 18 uur af te zwemmen. Marieke, die al 20 jaar in open water zwemt, is niet aan haar proefstuk. Ze werkte eerder al triatlons in extreme omstandigheden af.

Lees meer...