The Outsider Coast heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van teambuildings voor bedrijven aan de kust. Daarom zijn wij er van overtuigd dat we u en uw collega’s een fantastische dag kunnen bezorgen, zonder zorgen!

Flexibiliteit is onze troef!

En dat is niet gelogen. Zowel op vlak van activiteiten als op vlak van locaties. Wenst u een teambuilding aan zee? In de stad? Op het Kraaienest te Nieuwpoort? Op een unieke locatie? Geen probleem! Wenst u een locatie die niet standaard in ons assortiment zit? Dat is ook bespreekbaar. Wij bieden teambuildings aan op maat van uw bedrijf en uw specifieke wensen.

All Weather verzekering

Als het weer tegenvalt zorgen wij steeds voor een vervangprogramma, in samenspraak met u. We kiezen dan een activiteit uit die u ook bevalt en die wel haalbaar is in wat minder weer. We geven u sowieso een spetterende teambuilding.
Wilt u toch zeker zijn dat u ergens binnen kan zitten in geval van slecht weer, dan kan u een all weather verzekering nemen.

Seminaries, Energizers & Familiedagen

Naast uw bedrijfsteambuilding, kan u bij ons ook terecht voor de organisatie van uw vergadering of seminarie. We bieden keuze aan uit verschillende locaties

Af en toe een pauze is noodzakelijk, zo krijgen de hersenen wat rust. Een energizer, een oppeppende activiteit, is daarvoor ideaal.
Op deze manier kan u een perfecte combinatie maken tussen brainstormen op een leuke locatie en een ontspannende teambuilding. Win-winsituatie toch?

Als u het helemaal groots ziet en met heel het bedrijf op stap wilt, inclusief partners en kroost, dan kan u kiezen voor een family day op maat.