Groepsactiviteiten aan de Kust & in de Westhoek

Sinds 1996 beschikt The Outsider Coast over een heel uitgebreid gamma outdoor groepsactiviteiten aan de Belgische Kust en in de Westhoek. Speciale bedrijventeambuildings, schoolsportdagen, voor verenigingen of vrijgezellen,... voor elke groep vindt u een geschikte activiteit !

Bestaat de groep uit volwassenen of kinderen, of een mix van beiden? Geen probleem want we hebben verschillende programma's in petto.
De sportieve activiteiten die wij aanbieden zijn gekruid met actie en avontuur in een prachtige omgeving, en bieden talrijke mogelijkheden voor samenwerking, overleg en communicatie. Kiest u liever voor de fun-factor, of eerder een programma gelinkt aan 100 jaar WO I? Dan kunt u ook bij ons terecht.
Ben u niet echt in groep maar zoekt u ook een fun-activiteit? Kijk dan zeker even naar het aanbod voor individuele deelnemers!

Alle activiteiten worden begeleid door gespecialiseerde monitoren en staan borg voor een hele of halve dag amusement. U kan de programma's naar hartelust combineren tot een volledige sportdag of, waarom niet, een gans weekend of hele week. Bij extreem slechte weersomstandigheden zoeken we in overleg met u naar een passend alternatief programma maar we laten u niet in de steek !

Tijdens al onze groepsactiviteiten en alle andere activiteiten die wij verrichten, staan de maatschappij en het milieu centraal. Eén van onze belangrijkste aandachtspunten is dan ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiervoor behaalden we reeds drie maal het West-Vlaamse Charter Duurzaam Ondernemen.

Waarom een activiteit kiezen bij The Outsider Coast ?

  • Eigen opgeleide instructoren en monitoren
  • We beschikken over eigen sportmateriaal
  • Activiteiten mogelijk voor kleinere en heel grote groepen
  • Liever sportief programma? Meer relax of meer cultureel? Geen probleem !
  • Programma's mogelijk vanaf 6 jaar tot ....
  • Verschillend aanbod in functie van de doelgroep
  • All-Weather oplossing, ook wel bekend als Plan B
 

Wij willen geen tevreden klanten,  medewerkers, leveranciers, buren, planet earth of aandeelhouders… wij willen juichende fans!