Top 5 Teambuilding en Bedrijfsevents

Zeilwagenrijden Teambuilding The Outsider Coast

 
The Outsider Coast organiseert al teambuildings vanaf 1996. Sindsdien zijn er elk jaar activiteiten bijgekomen.
Wij keken eens naar onze vijf populairste activiteiten van het afgelopen jaar en zette ze hier op een rijtje voor jullie.

1. Beachbuilding

Op zoek naar een teambuilding waarbij je met je team moet samenwerken om andere teams te verslaan. Doe je dit graag met de zon in je nek en met de zee op de achtergrond. Dan past onze beachbuilding perfect bij jou!
Steek je eigen beachbuilding in elkaar door uit onze tiental proeven te kiezen. Deze verschillen van een zandsculptuur maken tot over een reuze aardbol wandelen naar geblinddoekt een grote puzzel maken.
In deze activiteit is er een pauze voorzien met een drankje en eindigen we de activiteit met een slotdrink.


Locatie: Westende, Oostende en andere locaties op aanvraag
Periode: Het ganse jaar
Duur: Halve dag (2u30)

Ben je al overtuigd dat jouw team deze strijd zal winnen, maar wil je toch nog wat extra informatie? Dan kan je een kijkje nemen op onze website door op MijnTeamZalWinnen te klikken.

Beachbuilding1  Beachbuilding2  Beachbuilding3  Beachbuilding4  Beachbuilding5

2. Zeilwagenrijden

Vlieg over het strand en langs de zee met één van onze zeilwagens. Je zal je nooit dichter bij het strand voelen dan tijdens deze teambuilding. De zeilwagens zijn zo opgebouwd dat je laag bij de grond zit, wat een spectaculair gevoel geeft. Je hoeft niet veel moeite te doen om vooruit te raken, daarvoor kan je op de wind rekenen.
Hoewel je dit misschien niet zou denken is het zeilwagenrijden geen individueelgebeuren, maar een teamgebeuren. Je zet samen de zeilwagens klaar, je moedigt elkaar aan en op het einde kunnen er wedstrijdjes gehouden worden om te zien wie er nu de snelste is.

Locatie: Westende
Periode: Het ganse jaar
Duur: 1u, 1 kar/persoon
Niveau: +14jaar

Klaar om helemaal een te worden met het strand, klik dan zeker eens op RacenOverHetStrand voor meer informatie.

Zeilwagenrijden1  Zeilwagenrijden2  Zeilwagenrijden3  Zeilwagenrijden4  Zeilwagenrijden5

3. Go-cart Trophy

De stad leren kennen aan de hand van een tochtje in een go-cart, dat doe je met onze Go-cart Trophy. Dit doe je in verschillende teams die tegen elkaar strijden. Leg de route correct af en behaal de meeste punten.
Tijdens de tocht worden er onderweg verschillende praktische proeven voorzien. Volbreng deze proeven zo goed mogelijk en verdien extra punten. Er worden vier proeven voorzien, die je zelf kan kiezen uit een mooie lijst van acht uiteenlopende opdrachten.
Onderweg leer je de stad beter kennen door enkele vragen over de omgeving op te lossen. Je krijgt ook enkele doordenkertjes. Deze moet je correct beantwoorden om opnieuw punten te verdienen.
We sluiten de activiteit af met de puntenverdeling en een drankje.

Locatie: Oostende, Nieuwpoort en andere locaties op aanvraag
Periode: Het ganse jaar
Duur: Halve dag (2u30)

Volledig klaar om aan deze teambuilding te beginnen? Of toch liever eerst nog eens kijken naar onze verschillende proeven, dan kan je op TochtjeDoorDeStad klikken.

Go cartTrophy1  Go cartTrophy2  Go cartTrophy3  Go cartTrophy4  Go cartTrophy5

4. Operatie Fort Napoleon

Help, het Fort Napoleon wordt aangevallen! Versterk samen met jouw bedrijf het leger en wordt lid van het Fort Napoleon Bataljon.
Bij deze activiteit word je in verschillende compagnies verdeeld en krijgt iedereen een legeropleiding. Om jezelf een echt lid van dit leger te kunnen noemen, moeten enkele militaire opdrachten volbracht worden die je zelf kan kiezen.
Wil je vooral je krachten trainen, dan kan je kiezen voor de drill. Oefen je liever nog eens je reddingsskills, dan kan je kiezen voor de evacuatie. Of kies voor de ontsnapping en daal af vanop het dak met een rappel!

Locatie: Fort Napoleon Oostende
Periode: Het ganse jaar
Duur: Halve dag (2u30)

Zie je jezelf al in het Fort Napoleon Bataljon? Wees niet bang en klik op BeschermFortNapoleon voor meer infromatie.

OperatieFortNapoleon1  OperatieFortNapoleon2  OperatieFortNapoleon3  OperatieFortNapoleon7  OperatieFortNapoleon5

5. Kraak de code

Lukt het jouw team om de code te kraken? Deze activiteit is de perfecte combinatie voor mensen die liever actief bezig zijn en anderen die liever wat meer nadenken. Het team wordt namelijk in 2 verdeeld: lopers en denkers.
Denkers blijven op een centrale plaats en doen daar allerlei opdrachten waarbij ze op hun zintuigen moeten vertrouwen en moeten nadenken. Lopers gaan op pad en worden gestuurd door de denkers. Die lopers kunnen op hun beurt dan weer antwoorden geven aan denkers. Enkel door goed samen te werken, kan je als team de code ontcijferen.

Locatie: Oostende
Periode: Het ganse jaar
Duur: Halve dag (2u30)

Voordat je begint met het oefenen van sloten nog wat meer informatie? Dan kan je alvast op IkWeetDeCode! klikken.

KraakDeCode1  KraakDeCode2  KraakDeCode3  KraakDeCode4  KraakDeCode5