TOC en dat beetje meer

We dragen graag ons steentje bij op allerlei vlakken. 

Charter Duurzaam Ondernemen

Het Charter Duurzaam Ondernemen is een hulpinstrument om duurzaam ondernemen concreet vorm te geven, te structureren en te werken aan continue verbetering van de prestaties op milieu, sociaal en economisch vlak. We hebben al enkele jaren op rij dit label behaald.  Hiermee tonen we ons als (voorlopig) enige in onze sector.

De Groene Sleutel

De Groene Sleutel is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven.  Dit label hebben we vanaf het eerste jaar behaald als firma.  Ondertussen zowel voor ons logement als voor onze eventlocatie aan ’t Kraaienest.

ANVASPORT & To Walk Again

Anvasport is een organisatie die vakanties organiseert voor mindervaliden en hun gezinnen.  Sinds meerdere jaren, gaan wij mee als begeleiders op hun skivakanties.  Interesse?  Laat zeker iets weten aan Geert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).  In januari zijn er altijd 2 weken en daarnaast ook de 2 weken van de paasvakantie: eerste week Anvasport, tweede week To walk again...

ROEI FOR LIFE

In kader van Music For Life zijn we al verschillende keren naar Gent, Antwerpen en Boom geroeid met onze reuzenkano’s in 2, 3 of 4 dagen. We laten ons allemaal sponsoren hiervoor, onderweg spelen er groepjes vanop de Jeanne Panne, organiseren we ’s avonds nog wat feestjes.  De editie naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan in december 2016 bracht maar liefst 42.000 euro op voor Anvasport vzw.