Ontdek hieronder alle unieke logementen van The Outsider Coast voor groepen!

Jeugdverblijf 't Kraaienest

Aan de splitsing van het kanaal Plassendale-Nieuwpoort staat 't Kraaienest, waar we in dit gebouw tot 20 personen verwelkomen. 't Kraaienest beschikt over een ruime sanitaire voorziening, een bar met terras, extra zalen en een speeltuin. 't Kraaienest en het domein rondom dit jeugdverblijfcentrum is toegankelijk voor mindervaliden. 't Kraaienest zelf heeft een toegankelijkheidslabel A.

Logeerboot de Jeanne Panne

Naast 't Kraaienest hebben we ook onze logeerboot De "Jeanne Panne" die een overnachtingscapaciteit van 18 personen heeft. Een keuken, douches, centrale verwarming, stromend water, alle comfort die je maar nodig hebt. Boek nu je unieke hotelboot.

Logeerboot de Karel Cogge

The Outsider Coast bezit een tweede hotelboot, De Karel Cogge die nog maar onlangs vernieuwd werd. Deze heeft een overnachtingscapaciteit van 23 personen. Tijdens je verblijf geniet je van een zalige omgeving, de gezellige kajuiten en van het prachtige dek dat de boot beschikt.

 

Als je komt logeren met kinderen tussen 3 en 12j, mag je 1x gratis gebruik maken van ons speeldorp, Gipsy Village (van april tot half oktober). Klik hier voor meer info over deze speeltuin.