Ontdek hieronder alle unieke logementen van The Outsider Coast voor groepen!

Op onze site in Nieuwpoort, rustig gelegen aan het water, kan je onze 3 accommodaties terugvinden: jeugdverblijf 't Kraaienest en de 2 unieke logeerboten: Karel Cogge en Jeanne Panne. Ontwaken doe je hier in een unieke groene omgeving in de polders.
Alle accommodaties zijn erkend als jeugdverblijf door Toerisme Vlaanderen.

Jeugdverblijf 't Kraaienest

Aan de splitsing van het kanaal Plassendale-Nieuwpoort staat 't Kraaienest, waar we in dit gebouw groepen tot 20 personen verwelkomen. 't Kraaienest beschikt over een ruime sanitaire voorziening, een bar met terras, extra zalen en een speeltuin. 't Kraaienest en het domein rondom dit jeugdverblijfcentrum is toegankelijk voor mindervaliden. 't Kraaienest zelf heeft een toegankelijkheidslabel A.

Logeerboot de Jeanne Panne

Naast 't Kraaienest hebben we onze logeerboot De "Jeanne Panne" die een overnachtingscapaciteit van 18 personen heeft. Een keuken, douches, centrale verwarming, stromend water, alle comfort die je maar nodig hebt. Boek nu je unieke hotelboot.

Logeerboot de Karel Cogge

Onze tweede unieke hotelboot is de Karel Cogge die nog maar onlangs vernieuwd werd. Deze logeerboot heeft een overnachtingscapaciteit van 23 personen. Tijdens je verblijf geniet je van een zalige omgeving, de gezellige kajuiten en van het prachtige dek met overdekt terras dat de boot beschikt.

 

Als je komt logeren met kinderen tussen 3 en 12j, mag je 1x gratis gebruik maken van ons speeldorp, Gipsy Village (van april tot half oktober). Klik hier voor meer info over deze speeltuin.