Je kan kiezen uit een heel uitgebreid gamma van verschillende outdoor groepsactiviteiten.
De programma’s staan in 4 categorieën ingedeeld: op zee, aan zee, aan 't Kraaienest in Nieuwpoort en activiteiten voor kleine groepen en individuelen.

Activiteiten voor groepen

Bij de activiteiten op zee, zal je gegarandeerd nat worden. Maar geen nood, er is voor iedereen een wetsuit en reddingsvest voorzien. Bij deze programma’s werken we voornamelijk vanuit Westende en Oostende.

De groepsactiviteiten op strand of in een badstad, zijn dan eerder van het droge type. Ofwel zijn ze meer gericht op een initiatie, zoals Kiting of Zeilwagenrijden, of wat meer op sport, of op een leuke verkenning van een badstad.

De activiteiten aan 't Kraaienest te Nieuwpoort, zijn niet meer echt aan zee. Onze site ligt namelijk net wat buiten Nieuwpoort Stad, langs het kanaal. Hier is een hele reeks supertoffe activiteiten mogelijk die het zowel nat als droog houden.

Bij Andersvaliden vind je ons aanbod naar groepen, waar mensen bij zijn met een beperking. We willen mensen met uiteenlopende handicaps ook allerlei mogelijkheden bieden. En het zijn er heel wat!

Activiteiten voor individuelen en kleine groepen

Naast het heel uitgebreide aanbod van de groepsactiviteiten, bieden we ook heel wat verschillende programma’s aan waar je individueel of met enkele vrienden/familie kan aan deelnemen. Ontdek ze op de pagina met alle individuele activiteiten!

Bij vragen, neem gerust contact met ons op!