Outdoor Activiteiten: Fun in groep

Slider

U kunt kiezen uit een heel uitgebreid gamma van verschillende outdoor groepsactiviteiten.
De programma’s staan in 4 categorieën ingedeeld, zodat u ook onmiddellijk een keuze kunt maken tussen programma’s op zee, aan zee, op ons Eilandje te Nieuwpoort of voor andersvaliden.

Individueel aanbod

Naast het heel uitgebreide aanbod van de groepsactiviteiten, bieden we ook heel wat verschillende programma’s aan waar u met slechts enkele personen ook van kunt genieten.
Klik bovenaan in de banner zeker even op ‘Individueel’ om de mogelijkheden te bekijken.

Activiteiten voor groepen

Bij de programma’s op zee, zult u gegarandeerd nat worden!
Maar geen nood, er is voor iedereen een wetsuit en reddingsvest voorzien. Bij deze programma’s werken we voornamelijk vanuit Beachclub De Kwinte in Westende en Ostend Sailing te Oostende.

De groepsactiviteiten op strand of in een badstad, zijn dan eerder van het droge type. Ofwel wat meer gericht op een initiatie, zoals Kiting of Zeilwagenrijden, of wat meer op sport, of een leuke verkenning van een badstad.

De activiteiten aan het Eilandje te Nieuwpoort, zijn dan niet meer echt aan zee. Onze site ligt namelijk net wat buiten Nieuwpoort Stad, langs het kanaal. Hier is een hele reeks activiteiten mogelijk die het zowel nat als droog houden.

Andersvaliden bevat ons aanbod naar groepen waar mensen bij zijn met een beperking.  We willen mensen met uiteenlopende handicaps, toch allerlei mogelijkheden bieden.  Het zijn er heel wat. En bij vragen, neem zeker contact op!