Sportkampen

Te Nieuwpoort, Westende en Oostende

Ben je op zoek naar actieve en uitdagende sport- en zomerkampen?
Kijk dan zeker even naar ons aanbod!

20 jaar ervaring

The Outsider Coast heeft al 20 jaar ervaring met de organisatie van heel leuke en avontuurlijke sportkampen. En elk jaar mogen we meer dan 300 gasten letterlijk een spetterende week bezorgen!

Zoals elk van onze groepsactiviteiten zijn deze kampen ook gericht naar buitensport waarbij je je ofwel volledig op één specifieke sporttak kunt richten ofwel je van heel wat verschillende water- en droge activiteiten kunt genieten.

Het sportkampen aanbod

Dankzij de jarenlange samenwerking met verschillende beach- & surfclubs, kunnen we je een heel breed gamma sportkampen aanbieden met mogelijkheden in de paasvakantie, tijdens de zomer en ook de herfstvakantie!
Op de volgende pagina’s kun je de verschillende mogelijkheden vinden, per locatie : Westende aan beachclub De Kwinte, Nieuwpoort aan surfclub Koko Loco en Oostende aan de OSRC.

Eigen monitoren en plan B

Met The Outsider Coast ondersteunen we deze zomerkampen met onze logistiek, de know-how maar ook met onze instructoren die we volledig zelf opleiden. Mochten de weersomstandigheden dan toch een beetje tegenvallen, staan de monitoren dan ook niet met de handen in het haar. Ze kunnen dan namelijk terugvallen op ons volledige aanbod groepsactiviteiten om de sportievelingen toch de tijd van hun leven te bezorgen!

Internaat & externaat

Heel wat kampen zijn bovendien mogelijk in internaatsformule. Ook hiervan kunt u een aparte pagina vinden met meer info, want het is niet zomaar een internaat!
Check dus zeker even de mogelijke kampen :