Paas- en zomervakantie in Nieuwpoort, Westende & Oostende 2024

Jaarlijks organiseren we supertoffe sportkampen in de paas- en zomervakantie aan de kust! Ontdek ons aanbod voor 2024!
Download hier onze sportkampenbrochure 2024!

26 jaar ervaring

The Outsider Coast heeft al 26 jaar ervaring met de organisatie van heel leuke en avontuurlijke sportkampen. Zo bezorgden we vorig jaar 850 jongeren letterlijk een spetterende week!

Zoals elk van onze groepsactiviteiten zijn deze kampen ook gericht naar buitensport waarbij je je ofwel volledig op één specifieke sporttak kunt richten ofwel je van heel wat verschillende water- en droge activiteiten kunt genieten.

Het sportkampen-aanbod

Dankzij de jarenlange samenwerking met verschillende beach- & surfclubs, kunnen we een heel breed gamma sportkampen aanbieden in de paasvakantie en tijdens de zomer. Zoals vorig jaar eten we frietjes op vrijdag. Dit is inbegrepen zowel voor internaat als externaat.

Eigen monitoren en plan B

Met The Outsider Coast ondersteunen we deze zomerkampen met onze logistiek, onze know-how maar ook met onze instructors die we zelf opleiden. Mochten de weersomstandigheden wat tegenvallen, staan de monitoren dan ook niet met de handen in het haar. Ze kunnen terugvallen op ons aanbod groepsactiviteiten om de sportievelingen toch de tijd van hun leven te bezorgen!

Internaat - externaat - opvang

The Outsider Coast voorziet een formule waarbij we rekening houden met jullie, de werkende ouders! Daarom voorzien we een opvang van 8u30 tot en met 18u. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 1 week voor het kamp of kun je kiezen tijdens de online inschrijving. Je betaalt 25 euro om van de voor-en naopvang te genieten. Op de eerste dag kan je doorgeven aan de monitoren ter plaatse wanneer je hier gebruik van wilt maken.
Het effectieve sportkamp begint telkens om 9u30 en eindigt om 16u30.

Heel wat kampen zijn bovendien mogelijk in internaatsformule.  Daarbij starten we op zondagavond om 18u met verwelkoming en nog een maaltijd. Vrijdag om 17u30 is het kamp dan afgelopen.

De mogelijkheden staan steeds vermeld op de specifieke pagina van het kamp per locatie.

View the embedded image gallery online at:
https://www.theoutsidercoast.be/nl/sportkampen#sigProId1835e0b9af