Sportkampen in Nieuwpoort, Westende en Oostende

Ben je op zoek naar actieve en uitdagende sport- en zomerkampen? Bekijk hieronder onze sportkampen (paas- en zomervakantie) per locatie:

Of download hier de nieuwe brochure 'Sportkampen 2019'!  downloadbutton

Al ingeschreven voor een of meerdere sportkampen? Bekijk dan hier de infobrieven per sportkamp.

23 jaar ervaring

The Outsider Coast heeft al 23 jaar ervaring met de organisatie van heel leuke en avontuurlijke sportkampen. En elk jaar mogen we meer dan 500 jongeren letterlijk een spetterende week bezorgen!

Zoals elk van onze groepsactiviteiten zijn deze kampen ook gericht naar buitensport waarbij je je ofwel volledig op één specifieke sporttak kunt richten ofwel je van heel wat verschillende water- en droge activiteiten kunt genieten.

Het sportkampen aanbod

Dankzij de jarenlange samenwerking met verschillende beach- & surfclubs, kunnen we een heel breed gamma sportkampen aanbieden met mogelijkheden in de paasvakantie en tijdens de zomer.
Vanaf deze zomer eten we frietjes op vrijdag. Dit is inbegrepen zowel voor internaat als externaat.

Eigen monitoren en plan B

Met The Outsider Coast ondersteunen we deze zomerkampen met onze logistiek, onze know-how maar ook met onze instructoren die we zelf opleiden. Mochten de weersomstandigheden wat tegenvallen, staan de monitoren dan ook niet met de handen in het haar. Ze kunnen terugvallen op ons aanbod groepsactiviteiten om de sportievelingen toch de tijd van hun leven te bezorgen!

Internaat - externaat - opvang

The Outsider Coast voorziet een formule waarbij we rekening houden met jullie, de werkende ouders! Daarom voorzien we een opvang van 8u30 tot en met 18u. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 1 week voor het kamp. Je betaalt 20 euro voor de voor-en naopvang. Op de eerste dag kan je doorgeven aan de monitoren ter plaatse wanneer je hier gebruik van wil maken.
Het effectieve sportkamp begint telkens om 9u30 en eindigt om 16u30.

Heel wat kampen zijn bovendien mogelijk in internaatsformule.  Daarbij starten we op zondagavond om 18u met verwelkoming en nog een maaltijd.  Vrijdag om 17u30 is het kamp dan afgelopen.

Dit staat steeds vermeld op de specifieke pagina van het kamp:

View the embedded image gallery online at:
https://www.theoutsidercoast.be/nl/sportkampen#sigProId1835e0b9af