Sportkampen Herfstvakantie!

Deze herfstvakantie zorgen we opnieuw voor 2 leuke kampen voor al wie nog niet genoeg heeft van watersporten!

Ben je op zoek naar actieve en uitdagende herfst? Bekijk hieronder onze sportkampen vanuit Nieuwpoort:

 

De voorbije zomer: in Nieuwpoort, Westende & Oostende

Ben je op zoek naar actieve en uitdagende sport- en zomerkampen? Bekijk hieronder onze sportkampen (paas- en zomervakantie) per locatie:

Brochure 'Sportkampen Westende-Nieuwpoort 2020'downloadbutton

Brochure 'Sportkampen Oostende 2020'downloadbutton

 Al ingeschreven voor een of meerdere sportkampen? Bekijk dan hier de infobrieven per sportkamp.

 

Yessss! We mogen "Coronaproof" op kamp!

We hebben alle maatregelen en adviezen doorgenomen en al onze sportkampen kunnen mits enkele kleine aanpassingen gewoon doorgaan.

Per kamp hebben we de genomen en gevraagde maatregelen opgelijst. Die info vind je voor elk kamp in de infobrief. De grootste aanpassingen zijn: we werken in onze bubbels tot maximum 50 personen, ontsmetten onze handen aan nieuw geïnstalleerde wasbakken en de fuif op donderdagavond kan jammergenoeg niet doorgaan.  Alvast bedankt om alle maatregelen mee op te volgen en er zo een veilige zomer van te maken.

Samen met jullie maken we er terug een onvergetelijk kamp van! 

24 jaar ervaring

The Outsider Coast heeft al 24 jaar ervaring met de organisatie van heel leuke en avontuurlijke sportkampen. We bezorgen ondertussen meer dan 500 jongeren letterlijk een spetterende week!

Zoals elk van onze groepsactiviteiten zijn deze kampen ook gericht naar buitensport waarbij je je ofwel volledig op één specifieke sporttak kunt richten ofwel je van heel wat verschillende water- en droge activiteiten kunt genieten.

Het sportkampen-aanbod

Dankzij de jarenlange samenwerking met verschillende beach- & surfclubs, kunnen we een heel breed gamma sportkampen aanbieden in de paasvakantie en tijdens de zomer.
Zoals vorig jaar eten we frietjes op vrijdag. Dit is inbegrepen zowel voor internaat als externaat.

Eigen monitoren en plan B

Met The Outsider Coast ondersteunen we deze zomerkampen met onze logistiek, onze know-how maar ook met onze instructoren die we zelf opleiden. Mochten de weersomstandigheden wat tegenvallen, staan de monitoren dan ook niet met de handen in het haar. Ze kunnen terugvallen op ons aanbod groepsactiviteiten om de sportievelingen toch de tijd van hun leven te bezorgen!

Internaat - externaat - opvang

The Outsider Coast voorziet een formule waarbij we rekening houden met jullie, de werkende ouders! Daarom voorzien we een opvang van 8u30 tot en met 18u. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 1 week voor het kamp. Je betaalt 20 euro om van de voor-en naopvang te genieten. Op de eerste dag kan je doorgeven aan de monitoren ter plaatse wanneer je hier gebruik van wilt maken.
Het effectieve sportkamp begint telkens om 9u30 en eindigt om 16u30.

Heel wat kampen zijn bovendien mogelijk in internaatsformule.  Daarbij starten we op zondagavond om 18u met verwelkoming en nog een maaltijd.  Vrijdag om 17u30 is het kamp dan afgelopen.

De mogelijkheden staan steeds vermeld op de specifieke pagina van het kamp per locatie:

View the embedded image gallery online at:
https://www.theoutsidercoast.be/nl/sportkampen#sigProId1835e0b9af