Outdoor Activiteiten: Fun in groep

Slider

The Outsider Coast biedt niet alleen mogelijkheden aan voor grote groepen.
Vanaf heden kan u ook in kleine groep of individueel een activiteit boeken, materiaal huren, een initiatieles volgen of een DIY (do it yourself) programma samenstellen.

Adventure Island

Ons Kraaienest te Nieuwpoort is volledig omgebouwd tot een Adventure Island. We hebben twee spannende activiteiten voor de sensatiezoekers onder u: Blob en Marinierspiste. Bij deze activiteiten kunt u aansluiten als individueel of in vriendengroep. Kijk zeker verder in deze rubriek als u meer uitleg wenst over deze activiteiten. Als u deze activiteiten wenst te boeken in grote groep is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor gerust contact op met ons.

Individuele initiaties

Wilt u alleen of met enkele vrienden/familieleden een nieuwe sport ontdekken? Dan bent u hier aan het juiste adres. The Outsider Coast biedt u de kans om unieke zee- en strandsporten te ontdekken aan de hand van initiaties. U heeft 4 keuzes: Golfsurfen, Windsurfen, Kitebuggy of Zeilwagenrijden.

DIY of Do It Yourself Programma’s

Wenst u een activiteit op eigen houtje te doen? Dat is perfect mogelijk! Het voordeel hiervan is dat het onder eigen begeleiding is en u dus minder kost. Wandelend kan u onze Boardwalk proberen.

Verder verhuren we ook sportmateriaal voor wie alleen of met vrienden/familie een actieve en originele dag wil plannen:
- Kajaks
- Kano’s
- Kickbikes
- Stand Up Paddleboard (SUP)

U kan dit huren voor een uur, twee uur, halve dag, … Wij geven u uitleg, het nodige materiaal en een duwtje in de rug. Daarna bent u vertrokken op avontuur!