Zeilwagenrijden of Strandzeilen

Een leuke teambuilding op het strand! Tijdens een sessie Zeilwagenrijden beleef je de tijd van je leven. Sneller dan de wind zoef je over het strand met je zeilwagen. Een nieuwe sensatie onder de strandsporten!

Wat heb je nodig?

Voor een fantastische sessie Zeilwagenrijden heb je een aantal dingen nodig:

  • strand
  • laagwater
  • wind
  • een zeilwagen
  • toffe collega's om je ervaring mee te delen
  • en uiteraard een dolenthousiaste instructeur van The Outsider Coast

Hoe ziet zo’n Zeilwagen eruit?

Een zeilwagen lijkt eigenlijk op een zeilboot, maar dan met wielen. De wagen heeft drie grote wielen, en hangt laag bij de grond. Dit zorgt voor een spectaculair effect. Aangedreven door een zeil dat de wind vangt, rijd je over het strand zonder enige moeite.  We werken meestal met 2 of max. 3 per kar.  We kunnen vlot doorschuiven.

Veel leuker in team!

Strandzeilen wordt nog veel leuker als je dit samen met je team kan doen. Samen de karren optuigen, elkaar aanmoedigen, en kijken wie er de wagens het best onder controle heeft… Kortom, Zeilwagenrijden is ideaal als teambuildingsactiviteit.

Te weinig of net te veel wind?

Een van de basis ingrediënten voor een onvergetelijke sessie Zeilwagenrijden is uiteraard wind. Is er te weinig wind? Of net te veel wind? Wij laten jullie niet in de kou staan! The Outsider Coast voorziet altijd een vervangactiviteit in samenspraak met jullie. Zo beleven jullie gegarandeerd een leuke teambuilding, ongeacht de weersomstandigheden.  Tussen de 3 en 6 BF kan het zeilwagenrijden normaal doorgaan.  Ook wel wat afhankelijk van de windrichting.

 
 
Locatie:
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en schoenen die volledig nat mogen worden (ook in geval van een vervangactiviteit). Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+14 jaar.
Duur:
Halve dag (2u).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input