Zeilwagenrijden of Strandzeilen

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Een leuke teambuilding op het strand! Tijdens een sessie zeilwagenrijden beleeft u de tijd van uw leven. Sneller dan de wind zoeft u over het strand met uw zeilwagen. Een sensatie onder de strandsporten!

Wat heb je nodig?

Voor een fantastische sessie zeilwagenrijden heeft u een aantal dingen nodig:

  • strand
  • laagwater
  • wind
  • een zeilwagen
  • toffe collega's om uw ervaring mee te delen
  • en uiteraard een dolenthousiaste instructeur van The Outsider Coast

Hoe ziet zo’n Zeilwagen eruit?

Een zeilwagen lijkt eigenlijk op een zeilboot, maar dan met wielen. De wagen heeft drie grote wielen, en hangt laag bij de grond. Dit zorgt voor een spectaculair effect. Aangedreven door een zeil dat de wind vangt, rijdt u over het strand zonder enige moeite. We voorzien 1 kar per persoon zodat iedereen lang kan rijden.

Veel leuker in team!

Strandzeilen wordt nog veel leuker als u dit samen met uw team kan doen. Samen de karren optuigen, elkaar aanmoedigen, en kijken wie er de wagens het best onder controle heeft… Kortom, zeilwagenrijden is ideaal als teambuildingsactiviteit.

Te weinig of net te veel wind?

Een van de basis ingrediënten voor een onvergetelijke sessie zeilwagenrijden is uiteraard wind. Is er te weinig wind? Of net te veel wind? Wij laten jullie niet in de kou staan en voorzien altijd een vervangactiviteit in samenspraak met jullie. Zo beleven jullie gegarandeerd een leuke teambuilding, ongeacht de weersomstandigheden. Tussen de 3 en 6 BF kan het zeilwagenrijden normaal doorgaan. Ook wel wat afhankelijk van de windrichting.

Initiaties voor kleine groepen & individuelen coronaproof

Wil je graag individueel of met een kleine groep deelnemen aan een initiatie? Dat kan! Op vaste momenten organiseren we initiaties zeilwagenrijden voor kleine groepen of/en individuelen. Klik hier voor meer info & alle data!

Locatie:
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en schoenen die volledig nat mogen worden (ook in geval van een vervangactiviteit). Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+14 jaar.
Duur:
1u, 1 kar per persoon.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons