Operatie Fort Napoleon, ook mogelijk met coaching!

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Napoleon Bonaparte heeft de opdracht gegeven voor de bouw van het Fort in Oostende. Maar geen fort zonder leger ter bescherming natuurlijk. De deelnemers van dit programma behoren vanaf nu tot het Fort Napoleon Bataljon. Het Bataljon wordt in verschillende compagnies opgedeeld. Elke compagnie krijgt een passende legeropleiding onder leiding van de generaals van Napoleon (monitoren). Daarbij moeten ze een aantal militaire opdrachten volbrengen. Dit alles vindt plaats onder de codenaam ‘Operatie Fort Napoleon’.

Operatie Fort Napoleon is een teambuildingsprogramma dat toegankelijk is voor iedereen en daarmee geschikt voor een zeer breed publiek. Dit kan het hele jaar door georganiseerd worden. Zelfs in het najaar of de winter is dit een ideale teambuilding voor uw team op een unieke locatie.

De opdrachten

  • Verdedigingsdossier
  • Strategie
  • Ravitaillering
  • Kalibreren van het geschut
  • Aanleggen van booby-traps
  • Evacuatie
  • Drill

Extra mogelijkheden

Naast bovenstaande opdrachten kan u, tegen een meerkost, nog 2 extra activiteiten toevoegen aan uw teambuilding, Operatie Fort napoleon. Deze extra activiteiten maken uw teambuilding nog onvergetelijker.

Ontsnapping
De deelnemers dienen zich te oefenen in ontsnappingstechnieken. Dit leren ze aan de hand van een rappel van op het dak naar de droge gracht.

Laserbattle
De laserbattle is een super spannend gevechtsspel, en zeker in het Fort Napoleon. Het wordt gespeeld in teamverband met wapens die accuraat kunnen mikken. Laserbattle is helemaal niet pijnlijk, aangezien we schieten met infraroodstralen.

Combineer!

U wilt graag een ganse dag op teambuilding komen? Het Fort Napoleon is naast het strand van Oostende gelegen en daarmee is het perfect te combineren met een activiteit op het strand of op zee. Wilt u graag een lekkere lunch of de dag afsluiten met een heerlijk diner? Dat kan allemaal. Vraag zeker naar onze mogelijkheden.

Locatie:
Fort Napoleon te Oostende.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar
Duur:
Halve dag (2u30)

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons