Operatie Fort Napoleon, ook mogelijk met coaching!

 (tijdelijk onbeschikbaar wegens renovatiewerken)

Het garnizoen in het Fort Napoleon is ingeslapen, het slagveld is immers veraf, de bezetting ontoereikend, de oorlogsmoeheid groot.

Plots volgt het onheilspellend bericht: oorlog is op komst en Oostende zou wel eens het strijdtoneel kunnen worden.
Uitzonderlijke maatregelen dringen zich op: de vesting in opperste staat van paraatheid brengen, de soldaten bewapenen en trainen, proviand inslaan, strategieën op punt stellen, veldhospitalen inrichten… Spionnen en verkenners worden uitgestuurd, geheime communicatiekanalen en bijhorende codes worden uitgedokterd. Dit alles vindt plaats onder de codenaam ‘Operatie Fort Napoleon’.

Elke compagnie van het fort moet vijf opdrachten volbrengen. Iedere compagnie wil het zo goed mogelijk doen, de garnizoenscommandant heeft immers dubbel soldij in het vooruitzicht gesteld voor de beste afdeling.

Operatie Fort Napoleon is een programma wat zowel een halve dag als een ganse dag kan plaatsvinden. Dit programma is toegankelijk voor iedereen en daarmee geschikt voor een zeer breed publiek.

De mogelijke opdrachten

  • Mijnenveld
  • Verdedigingsdossier
  • Strategie
  • Ravitaillering
  • Kalibreren van het geschut
  • Aanleggen van booby-traps
  • Opstelling in gelid
  • Evacuatie
  • Drill

Extra mogelijkheden

Daarnaast kunt u naat de 5 opdrachten tegen meerkost de volgende activiteiten toevoegen aan de Operatie Fort napoleon. Deze extra activiteiten zullen ervoor zorgen dat niemand uw evenement nog zal vergeten.

Ontsnapping
De deelnemers dienen zich te oefenen in ontsnappingstechnieken. Dit leert men aan de hand van een rappel van op het dak naar de droge gracht. Deze proef geeft wel een meerprijs aan het programma.

Fort adventure circuit
Via een donkere caponnière klimt u door een vluchtuitgang uit het Fort en klimt u over de muur van het Fort tot op het dak. Dit uiteraard allemaal beveiligd.

Laserbattle
De laserbattle is een super spannend gevechtsspel. Het wordt gespeeld in teamverband met wapens die accuraat kunnen mikken. Laserbattle is helemaal niet pijnlijk, aangezien we schieten met infraroodstralen.

Combineer!

U wilt graag een ganse dag op teambuilding komen? Het Fort Napoleon is naast het strand van Oostende gelegen en daarmee is het Labyrinth perfect te combineren met een activiteit op het strand of op zee.

 
 
Locatie:
Fort Napoleon te Oostende.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar
Duur:
Halve dag (2u30) of hele dag (2 x 2u30)

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input