‘Die Hard’ Windsurfkamp

Een Windsurfkamp met alle toeters en bellen! Voor jongeren die echt willen leren Windsurfen alsook een brevet willen behalen: Basis, Evolutie 1 & beginselen Evolutie 2. Voor zij die een eerste stap willen zetten, of zij die op weg zijn om een echte ‘Pro’ te worden.

Elke dag gaan we windsurfen, zoveel mogelijk zelfs. Je profiteert van de beste site op binnenwater, namelijk het spaarbekken te Nieuwpoort !
Opnieuw word je begeleid door gespecialiseerde monitoren windsurfen, om zo de basis correct te leren of om je kunsten bij te schaven.
De bedoeling? Om op het einde van de week je brevet te halen! 

Alle niveau’s

Je hoeft geen voorkennis te hebben want voor elk niveau zijn er mogelijkheden. Bij grotere groepen word je dan ook gegroepeerd volgens je kennis.

Topplaats in België!

Om te windsurfen hebben we wind, wind en wind nodig. Zon is leuk meegenomen. Het spaarbekken is de beste locatie van België om te windsurfen. Als 1 van de enige plassen is het vrij van hoogbouw en bijna geen bomen die de wind tegenhouden.

Coronaproof

Vorige zomer hebben we alle maatregelen & adviezen opgevolgd en zijn al onze sportkampen super leuk kunnen doorgaan. Bubbelwerking, handen wassen, kampknuffelcontacten,...  We hopen dat het volgende zomer allemaal achter ons is. Mochten er nog richtlijnen zijn, passen we die opnieuw toe. Per kamp komt deze info later op de infobrief terecht. In elk geval, we maken er samen met jullie terug een onvergetelijk kamp van!

Externaat - internaat - opvang

Bij de periodes waar er internaat mogelijk is, vinden de overnachtingen plaats op onze locatie en slaap je in het logeerschip ‘Jeanne Panne' of in ons gebouw ''t Kraaienest’.
Een kamp in internaat start op zondagavond om 18u en eindigt vrijdagnamiddag om 17u30.
Een kamp in externaat duurt elke dag van 9u30 tot 16u30. Opvang is mogelijk van 8u30 tot 18u. Gelieve op voorhand in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de opvang.

Schrijf je hier in voor het Windsurfkamp!

 
Periode:
05 tot 09 juli 2021
12 tot 16 juli 2021
19 tot 23 juli 2021 (enkel externaat)
26 tot 30 juli 2021 (enkel externaat)
02 tot 06 augustus 2021
09 tot 13 augustus 2021
16 tot 20 augustus 2021
23 tot 27 augustus 2021 (enkel externaat)  
 
Locatie:
Nieuwpoort, surfclub Koko Loco
Leeftijd:
+10 jaar
Voorwaarde:
100 m kunnen zwemmen
Prijs:
 Windsurfkamp in externaat - € 215,00 p.p.
 Windsurfkamp in internaat - € 360,00 p.p.
Infobrief:
Bekijk hier de infobrief met alle praktische info
Graag ook de medische fiche invullen en meebrengen!
Voor internaat graag ook 2de infobrief bekijken!