Te land, te water en in de lucht. Op het Eilandje in Nieuwpoort bieden we een grote variatie aan outdoor groepsactiviteiten aan. Het Eilandje bevindt zich niet meer aan zee, maar aan de Brugse Vaart. Het is een oord van gezelligheid en plezier omgeven door water.

Natte en Droge activiteiten

We hebben zowel droge als natte activiteiten in ons aanbod op het Eilandje. Vlieg sierlijk in de lucht terwijl u gekatapulteerd wordt van onze BLOB. Ga met de reuzenkano het water op en verken de vaart. Waan uzelf in Schotland tijdens onze Highlandgames. Schakel uw vijand uit tijdens een sessie Laserbattle. Dit is slechts een greep uit het aanbod op het Eilandje. Wenst u een activiteit waar de groep wat meer moet samenwerken, dan bieden we ook teambuildingsactiviteiten aan, island trophy of vlottenbouw. Neem zeker een kijkje tussen ons aanbod.
Tijdens de natte activiteiten krijgt u een reddingsvest ter beschikking van ons. Achterna kan u uiteraard een warme douche nemen in ons hoofdgebouw ’t Kraaienest en een drankje drinken in de bar. In geval van slecht weer, zorgen we steeds voor een passende vervangactiviteit in samenspraak met u.

Faciliteiten aan ’t Kraaienest

Op het Eilandje voelt u zich meteen thuis: een ongedwongen sfeer, een mooie omgeving en een gezellige bar waar u voor en na de activiteit iets kan eten en drinken: ’t Kraaienest.
’t Kraaienest is het hoofdgebouw van The Outsider Coast. U kan gebruik maken van de faciliteiten: sanitair, douches en cafetaria. Tijdens de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven op het zonneterras dat uitkijkt op de vaart. The Outsider Coast zorgt ook voor catering, indien gewenst (BBQ, broodjeslunch, …).