Te land, te water en in de lucht. Op onze locatie aan 't Kraaienest in Nieuwpoort bieden we een grote variatie aan outdoor groepsactiviteiten aan. Dit is niet aan zee maar aan de Brugse Vaart. Het is een oord van gezelligheid en plezier omgeven door water.

Natte en Droge activiteiten

We hebben zowel droge als natte activiteiten in ons aanbod aan 't Kraaienest in Nieuwpoort. Ga met de reuzenkano het water op en verken de vaart. Waan jezelf in Schotland tijdens onze Highlandgames. Schakel je vijand uit tijdens een sessie Laserbattle. Dit is slechts een greep uit het aanbod in Nieuwpoort.

Wens je een activiteit waar de groep wat meer moet samenwerken, dan bieden we ook Teambuildingsactiviteiten aan, Island trophy of Vlottenbouw. Neem zeker een kijkje tussen ons aanbod.
Tijdens de wateractiviteiten krijg je een reddingsvest ter beschikking van ons. Achterna kan je uiteraard een warme douche nemen in het hoofdgebouw ’t Kraaienest en een drankje drinken in de bar. In geval van slecht weer, zorgen we steeds voor een passende vervangactiviteit in samenspraak met je groep.

Faciliteiten aan ’t Kraaienest

Op onze locatie aan 't Kraaienest voel je je meteen thuis: een ongedwongen sfeer, een mooie omgeving en een gezellige bar waar je voor en na de activiteit iets kan eten en drinken. ’t Kraaienest is het hoofdgebouw van The Outsider Coast. Tijdens de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven op het zonneterras van de bar dat uitkijkt op de vaart.
Voor of na een activiteit kan je genieten van een hapje en een drankje. We kunnen ook zorgen voor ook voor catering, indien gewenst (BBQ, broodjeslunch, …). Vraag gerust naar onze mogelijkheden.