offroad elektrische steps

Offroad elektrische steps

Ga in groep op avontuur in Nieuwpoort met onze nieuwste elektrische offroad steps! Met deze steps verken je Nieuwpoort op een duurzame en avontuurlijke manier! Check hier onze video!

Step offroad doorheen de mooiste plekjes van Nieuwpoort

Onze steps zijn elektrisch, duurzaam en toegankelijk voor de hele groep. De wettelijke minimumleeftijd voor deze activiteit is 16 jaar. 

Onze gloednieuwe offroad steps hebben 5 versnellingen en kunnen tot 25km/u gaan.
Het verschil met een gewone elektrische step? De offroad steps zijn bestemd tegen elke ondergrond dankzij de dikkere banden. Een beetje zand of modder kan dus geen kwaad. Het dragen van een fietshelm is verplicht en wordt door ons voorzien.

Je kan met een groep van maximum 10p op pad gaan met onze steps. De rit duurt een 2-tal uur en je hebt keuze uit een aantal routes, waaronder sowieso een sportieve en toeristische route.
Wist je dat je deze activiteit het hele jaar door kan boeken? Zowel zomer, winter, voor- en najaar kan je offroad steppen.

Verhuur kleinere groepen & individueel

Je kan de steps ook in kleine groep of individueel huren. Meer info vind je op de verhuurpagina van de offroad steps!

 

Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
Vanaf 16 jaar
Duur:
2u
Kledij:
Sportieve kledij die comfortabel zit en afgestemd is op de weersvoorspellingen. Een lange broek is aan te raden. Gesloten schoenen zijn verplicht.

.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons