Longboarden

Longboarden

Altijd al fan van boardsporten: golfsurf, snowboard, skateboard..? Probeer ook eens het longboarden!

Wat is longboarden ?

Stel je een skateboard voor met een grotere, langere plank, iets grotere wielen. Hierdoor zal je sneller glijden en is je longboard ook meer wendbaar. Je kan je hierop echt buigen om een bocht vloeiend te nemen. De glij-sensatie is bij longboarden ten opzicht van skateboarden zeker verdubbeld. Je kan je gerust een mix tussen surf, snow en skatboard inbeelden.

Longboarden overal

Longboarden wordt alsmaar populairder. Je komt ze bijna elke dag en overal in het straatbeeld tegen.  Zeg nu zelf, dat ziet er toch wel cool uit. Wil je dat ook eens proberen? Bij The Outsider Coast is dat perfect mogelijk. Wij geven u al het nodige materiaal ter beschikken en een ervaren monitor zal jullie begeleiden om deze ongeloofelijke sport samen met u te ontdekken.

Waar longboarden ?

Overal waar we verhard terrein hebben! Vanaan 't Kraaienest kunnen we zeker vertrekken, maar ook op onze andere locaties of op aanvraag kan ook. Wij vergezellen je voor een tocht van een 2-tal uur gedurende deze tocht zal je leren om je longboard onder controle te hebben maar ook enkele nieuwe tricks leren. Onze monitor zal er zijn om jullie te helpen en jullie allerlei info te geven over het longboarden en het materiaal zelf.

Locatie:
Aan 't Kraaienest in Nieuwpoort. Andere locaties mogelijk op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en schoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+12 jaar.
Duur:
Halve dag (2 à 2u30).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons