Island Trophy, leuke activiteit in Nieuwpoort

Island Trophy

Ben je op zoek naar een toffe outdoor activiteit met heel wat variatie? Dan is de Island Trophy zeker iets voor jou! Een combinatie van verschillende sportieve activiteiten op onze locatie aan 't Kraaienest in Nieuwpoort.

Bij de Island Trophy krijgt je team 4 opdrachten voorgeschoteld. De bedoeling is natuurlijk om ze tot een zo goed mogelijk einde te brengen en zo veel mogelijk punten te verzamelen. Op het menu staan:

  • Een stormparcours
  • Een klimopdracht
  • Een oriëntatieproef
  • Een waterproef

Als groep kan je deze activiteit meteen online boeken! Schoolgroepen reserveren best via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groepsactiviteit in the mix

Tijdens de activiteit leg je met je team 4 verschillende opdrachten af. Hierdoor krijg je een leuke mix van zowel sportieve uitdagingen als samenwerking en ga je aan de slag zowel op het land, te water als in de lucht!

Als de weersomstandigheden niet meezitten, dan kunnen we één of meerdere van de opdrachten vervangen door een waardig alternatief. De Island Trophy kan ook perfect tijdens de wintermaanden doorgaan. Dan vervangen we de waterproef door een andere proef.

't Kraaienest

De Island Trophy speelt zich af aan ‘t Kraaienest te Nieuwpoort, onze locatie in een prachtig groen landschap aan het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele.

Belangrijk bij grotere groepen

Deze activiteit wordt net zoals onze andere groepsactiveiten begeleid door professionele monitoren. Graag willen we bij grotere groepen vragen aan de begeleiders om ook een oogje in het zeil te houden tijdens de activiteit omdat deze op verschillende plaatsen doorgaat.

Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat en vuil mogen worden. Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober
Niveau:
+8 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.
 

 Meer info?

Contacteer ons

 Meteen reserveren?

Boek hier de Island Trophy online

Het online boeken is enkel voor standaardgroepen, niet voor schoolgroepen. Scholen reserveren best via mail.