Island Trophy

Ben je op zoek naar een toffe outdoor activiteit met heel wat variatie? Dan is de Island Trophy zeker iets voor jou! Een combinatie van verschillende sportieve activiteiten op het Eilandje in Nieuwpoort.

Bij de Island Trophy krijgt je team vier opdrachten voorgeschoteld. De bedoeling is natuurlijk om ze tot een zo goed mogelijk einde te brengen en zo veel mogelijk punten te verzamelen. Op het menu staan:

  • Een stormparcours
  • Een klimopdracht
  • Een oriëntatieproef
  • Een waterproef

Groepsactiviteit in the mix

Tijdens de activiteit leg je met je team vier verschillende opdrachten af. Hierdoor krijg je een leuke mix van zowel sportieve uitdagingen als samenwerking en ga je aan de slag zowel op het land, te water als in de lucht!

Altijd mogelijk!

Als de weersomstandigheden niet meezitten, dan kunnen we één of meerdere van de opdrachten vervangen door een waardig alternatief.
De Island Trophy kan ook perfect tijdens de wintermaanden doorgaan. Dan vervangen we de waterproef door een andere proef.

Het Eilandje

De Island Trophy speelt zich af aan ‘t Kraaienest te Nieuwpoort, onze locatie die ‘het Eilandje’ heet in de volksmond. Een unieke locatie in een prachtig groen landschap aan het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele.

Belangrijk bij grotere groepen

Deze activiteit wordt net zoals onze andere groepsactiveiten begeleid door professionele monitoren. Graag willen we bij grotere groepen vragen aan de begeleiders om ook een oogje in het zeil te houden tijdens de activiteit omdat deze op verschillende locaties doorgaat.

 
 
Locatie:
't Eilandje te Nieuwpoort.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat en vuil mogen worden. Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+8 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
 

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input