Laserbattle Nieuwpoort

Laserbattle

Klaar voor een dosis actie en avontuur? Laserbattle is een populair actiespel. Het lijkt op paintball, maar nu schieten we met laserstralen in plaats van met verf.

De wapens

De geweren die we voor laserbattle gebruiken, schieten laserstralen af en kunnen nauwkeurig mikken tot op 200 meter afstand. Je kan kiezen tussen singleshot of een volautomatische schietstand, waarbij ook de weerslag gesimuleerd wordt.

Voordelen

Doordat we laserstralen afvuren, en geen verfballetjes zoals bij de klassieke paintballgeweren, heeft het spel heel wat voordelen ten opzichte van paintball. Je houdt er geen pijnlijke blauwe plekken aan over, het is veel nauwkeuriger en bovendien is het veel beter voor het milieu!

Het spel

Laserbattle spelen we in 2 teams. Na een korte uitleg van de monitor kan de strijd beginnen! Bespreken we eerst gezamenlijk een strategie, of stormen we meteen het veld op om de vijand te verrassen? De keuze is aan jullie!

Tijdens éénzelfde sessie Laserbattle zijn meerdere spelvormen mogelijk:

  • Deathmatch
  • Last man standing
  • Capture the flag

Sluipen, geduld, overleg en communicatie zijn dé factoren die nodig zijn om te overleven in deze spannende laserbattle. Fun gegarandeerd!

Locatie:
Aan 't Kraaienest in Nieuwpoort.
Ander locaties mogelijk op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en sportschoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons