Kajak en kano

Kajak

Kajakken op het kanaal? Het kan in Nieuwpoort! Gewapend met peddel, zwemvest en een sportieve boot, kajakken we door het prachtige groene polderlandschap.

De kajak

Een kajak is een kleinere versie van een kano. Je kan alleen of per twee in een kajak zitten. De kajaks zijn van het type Sit-On-Top, waardoor je nooit vastzit wanneer de kajak uit balans zou gaan.

Kajak op het binnenwater

Denk je dat het een rustige activiteit op water wordt? Toch niet! Kajakken op het binnenwater vergt toch enige fysieke inspanning om het eindpunt te halen. Bovendien bevat het parcours enkele onverwachte hindernissen. Zelfs van kajakken op het platte water maken wij een sportief evenement waaraan iedereen veel plezier beleeft!

Zin in iets avontuurlijker? Ga dan kajakken op zee. Technisch iets uitdagender, maar evenveel genieten! Voor meer info, surf dan naar de pagina over Zeekajak.

Groepsactiviteit

Kajak is een leuke activiteit om in groep te doen. De obstakels onderweg zorgen voor een extra spannend element en de spelletjes en opdrachten onderweg stellen het teamwork op de proef. Lukt het jouw groep om droog te blijven? Of belanden jullie in het water…?

Kajak of kano huren

Aan ’t Kraaienest in Nieuwpoort kan je ook kajaks huren (zowel alleen als met een kleine groep). Tijdens de zomer kan dit ook aan zee, op onze locatie in Westende (Beachclub De Kwinte) en in Oostende (Ostend Sailing & Phare East). Op de pagina over het verhuur van materiaal vind je alle info over het huren van kajaks of kano's.

Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat mogen worden. Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons