Kajak

Kajakken op het kanaal? Het kan in Nieuwpoort! Gewapend met peddel, zwemvest en een sportieve boot, kajakken we door het prachtige groene polderlandschap.

De kajak

Een kajak is een kleinere versie van een kano. Je kan alleen of per twee in een kajak zitten. De kajaks zijn van het type Sit-On-Top, waardoor je nooit vastzit wanneer de kajak uit balans zou gaan.

Kajak op het binnenwater

Denk je dat het een rustige activiteit op water wordt? Toch niet! Kajakken op het binnenwater vergt toch enige fysieke inspanning om het eindpunt te halen. Bovendien bevat het parcours enkele onverwachte hindernissen. Zelfs van kajakken op het platte water maken wij een sportief evenement waaraan iedereen veel plezier beleeft!

Groepsactiviteit

Kajak is een leuke activiteit om in groep te doen. De obstakels onderweg zorgen voor een extra spannend element en de spelletjes en opdrachten onderweg stellen het teamwork op de proef. Lukt het jouw groep om droog te blijven? Of belanden jullie in het water…?

Andere mogelijkheden met de kajak

Aan ’t Kraaienest in Nieuwpoort kan je vanaf nu ook kajaks huren (zowel alleen als met een klein groepje). Op de pagina van de Do It Yourself activiteiten vindt u alle info over het huren van kajaks of kano's.

Zin in iets avontuurlijker? Ga dan kajakken op zee. Technisch iets uitdagender, maar echt wel evenveel genieten! Hiervoor kan je terecht op de pagina over Zeekajak.

 
 
Locatie:
't Eilandje te Nieuwpoort.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat mogen worden. Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input