Marinierspiste, hindernissenparcours boven water

Marinierspiste

De Marinierspiste in Nieuwpoort bezorgt de avonturiers onder ons een halve dag boordevol plezier. Een uitdagend hindernissenparcours boven het water, alleen voor echte durvers! Wie houdt het droog, en wie moeten we uit het water vissen?

De marinierspiste, hindernissenparcours boven water

Aan boord van grote sloepen varen we door een rustige kreek. We genieten van het prachtige uitzicht over de groende polders en peddelen door het stille water… Zo rustig blijft het echter niet! Verschillende uitdagingen boven het water staan ons te wachten... Wie durft alle hindernissen aan? Wie overwint ze zonder er een nat pak aan over te houden? Wie valt er in het water en moet opnieuw proberen?

Wat hebben we nodig?

Voor een halve dag vol avontuur en spanning hebben we nodig:

  • Een boot waarmee we door het rustige kanaal naar de marinierspiste varen
  • Verschillende hindernissen boven het water, denk aan loopbruggen, tunnels, evenwichtsbalken, tonnen en touwen…
  • Een minimum aan durf
  • Enkele vrienden die elkaar motiveren om grenzen te verleggen

Voor wie?

De Marinierspiste is een spannende en ludieke activiteit, ideaal voor groepen. Heel leuk als onderdeel van een sportdag, voor een hilarisch avontuur met vrienden of familie of voor een onvergetelijke vrijgezellenavond! Bovendien is de marinierspiste ook mogelijk als avondactiviteit. Dit maakt het extra spannend en zorgt ervoor dat het aspect teambuilding extra benadrukt wordt!

Zomersessies voor kleine groepen en individuelen

In de zomervakantie organiseren we sessies op de Marinierspiste voor individuelen of kleine groepen, waar je alleen of met enkele vrienden kan aan deelnemen. Alle info hierover vind je op de pagina van de individuele sessies.

 

Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude gesloten sportschoenen die nat en vuil mogen worden (geen slippers!). Reservekledij en schoenen, douchegerief. Coronaproof: optioneel werkhandschoenen.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober
Niveau:
+12 jaar (lengte: min. 1m40).
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Meer info?

Contacteer ons

 Meteen reserveren?

Boek hier de Marinierspiste online

Het online boeken is enkel voor standaardgroepen, niet voor schoolgroepen. Scholen reserveren best via mail.