Teambuilding Nieuwpoort

Teambuilding activiteiten

Als je een teambuildingactiviteit zoekt waarbij de nadruk gelegd wordt op samenwerking tijdens een reeks ludieke en ontspannende proeven, dan is dit zeker iets voor jou!

De deelnemers worden in teams onderverdeeld die het tegen elkaar zullen opnemen in een competitie. Elk team krijgt een aantal proeven voorgeschoteld, die ze succesvol moeten beëindigen om punten te sprokkelen voor de finale. Dankzij het competitieve element van de teambuildingactiviteiten worden de teams aangespoord om samen de proeven zo goed mogelijk af te werken.

Proeven

De Teambuilding schotelt jullie een aantal sportieve en grappige proeven voor. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Wipwap
  • A-lopen
  • Pictionnary
  • Trolleys
  • Dakgotenproef
  • ...

Finale

Tijdens de finale is het de bedoeling om een bal richting doel te schieten met een katapult. Aan het begin van de Teambuilding sjort elk team zijn eigen katapult om het finalespel te spelen. Het aantal pogingen dat jullie krijgen om te schieten hangt af van de punten die jullie tijdens het spel verzamelden.

Weer of geen weer

Weer of geen weer, wij passen het programma graag aan de weersomstandigheden aan. Het wordt sowieso een onvergetelijke dag en jullie gaan gegarandeerd met leuke verhalen weer naar huis! Bovendien is de Teambuilding ook perfect geschikt als winterse outdoor activiteit!

Nieuwpoort

De Teambuilding gaat door aan ’t Kraaienest in Nieuwpoort. Dit is een zeer mooie locatie aan het Kanaal Nieuwpoort-Plassendaele in een rustige en groene omgeving.

Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+14 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons