Vlottenbouw

Vlottenbouw

Staat een vlot bouwen en er mee varen nog op jouw bucketlist? Dan moet je bij The Outsider Coast zijn! Kom naar onze locatie in Nieuwpoort voor een tocht met een zelfgemaakt vlot.

Eerst bouwen…

Wil je het perfecte vlot bouwen? Luister dan goed naar de instructies. Een professionele monitor demonstreert eerst de nodige knooptechnieken om een vlot te sjorren en daarna is het aan jullie!

Dan varen!

Het zelfgebouwde vlot wordt te water gelaten en we vertrekken voor een vlottentocht. Onderweg wachten een aantal grappige, spannende en misschien wel natte spelletjes ons op. Probeer maar eens van kant te wisselen op het vlot, of waarom niet ineens op het water van vlot ruilen? Is het vertrouwen in eigen kunnen, en dat van de anderen groot genoeg?

Een activiteit voor iedereen

Vlottenbouw is een leuke activiteit waar jong en oud plezier aan beleeft, of je het nu droog houdt of niet. Dankzij de vlottentocht ontdek je wat je vrienden, familie of collega's van vlotten afweten, of hoe hun vlotten het laten afweten!

't Kraaienest in Nieuwpoort

We vertrekken aan 't Kraaienest in Nieuwpoort voor een mooi tochtje over het kanaal. Deze rustige locatie is ideaal om het vlot te sjorren, en om van daaruit op vlottenavontuur te vertrekken.

Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat en vuil mogen worden. Reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober.
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons