Varen met reuzekano

Reuzekano

De reuzekano is een stuk groter en stabieler dan een kajak en minstens evenveel fun! Geniet rustig van de omgeving terwijl je over het water dobbert, of haal je beste roeiskills boven en leg zo veel mogelijk kilometers af.

Reuzekano

Hou je van een rustig tochtje op de West-Vlaamse waterwegen? De reuzekano zorgt voor een mix van fun en kalmte. Met de reuzekano kan je een halve dag of een hele dag varen met vrienden, familie of collega’s.

Roeien maar!

Met de reuzekano zijn een aantal verschillende tochten mogelijk. Het programma kan zo rustig of sportief gemaakt worden als je zelf wilt. Leuke spelletjes onderweg geven een extra leuke toets aan de activiteit. Op het programma kan ook een halte in een leuk cafeetje aan de waterwegen staan, waar je van een lekkere verfrissing of warm drankje kan genieten. Dit wel op aanvraag op voorhand.

Groepsactiviteit

Een gezellige uitstap met je familie, een onderonsje met je vrienden of een teambuilding met je collega’s? De reuzekano biedt veel plaats, ideaal om met z’n allen eens goed uit de bol te gaan en van de vaart te genieten!

Andere mogelijkheden

Je kan overwegen om een meerdaagse te doen met de Reuzekano’s. Zo ervaar je een heerlijk gevoel van vrijheid! Dit programma wordt op maat gemaakt. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat  mogen worden.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
Toegankelijk voor iedereen.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons