Er is geen betere manier om elkaar beter te leren kennen dan een bedrijfsteambuilding buiten de comfort zone. Van de werkvloer naar het strand en de (ruwe) zee. Kunnen jullie op elkaar rekenen? Let’s find out!

Sportiviteit en samenwerken

Voor bedrijven bieden we verschillende programma’s aan als teambuilding. Alle programma’s vergen uiteraard een hoog niveau van samenwerking, maar het ene programma legt wat meer de nadruk op sportiviteit dan het andere. Kies voor Beachtrophy, Beachfun of Zeeraften als u een sportieve uitdaging wenst. Liever een teambuilding waar samenwerken het hoofddoel is? Kies dan voor Beachbuilding.

Adrenaline op strand of zee

Wilt u iets spectaculairder? Wat denkt u van een sessie zeilwagenrijden? Racen over het strand met de wind in het zeil samen met uw collega's!

Natte of droge Bedrijfsteambuilding

We bieden zowel droge als natte teambuildingsactiviteiten aan. Als u kiest voor een wateractiviteit krijgt u uiteraard een wetsuit en reddingsvest ter beschikking. Groepen die bij ons activiteiten doen op zee zijn wettelijk verplicht om een deelnemerslijst mee te brengen naar de activiteit.
Kiest u voor Beachfun, dan krijgt u een combinatie van zowel nat als droog. In de wintermaanden zijn de wateractiviteiten niet meer beschikbaar. Kijk bij winterteambuilding voor ons aanbod bedrijfsteambuildings tijdens de winter.

Wat na de activiteit?

Na de activiteit kan u genieten van een warme douche in Beachclub De Kwinte te Westende of in de Ostend Sailing te Oostende aan Oosteroever. In de bar kan u gezellig napraten met een drankje en hapje. Wij verzorgen voor u bbq’s, lunch, ontbijt en nog meer.
Voor meer informatie over ons cateringaanbod kan u steeds contact opnemen.