Fishing Cup

Fishing Cup

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Maak de echte visser in u wakker!

Stap met uw collega’s aan boord van de M/S Albatros voor een onvergetelijke dag op zee voor de Fishing Cup! Ervaring in het vissen is niet nodig, een enthousiaste teamspirit zoveel te meer. Een ervaren monitor van The Outsider Coast maakt u wegwijs in de praktische kneepjes van het vak. Daarna is het aan u!

Durft u als echte ‘die-hard’ de challenge met uw teamgenoten aan in de jacht om de felbegeerde Fishing Cup? We gaan verder dan het vissen op zich. Welk team is origineel, sterk, snel en slim genoeg om de cup binnen te halen?

In de zomer hengelt u vaak op makreel, roodbaars of geep. In het voor- en najaar verschalkt u vooral kabeljauw, wijting of platvis. De gevangen vis neemt u mee naar huis of u schuift de voeten onder tafel in beachbar de Phare East voor een heerlijk diner met de gevangen vis.

Plezier gegarandeerd ongeacht het weer

Kunnen we door de weersomstandigheden niet uitvaren, dan valt uw teambuilding helemaal niet in het water! We voorzien met de Back-Up Beach-Cup een alternatieve competitie op en rond het strand van Oostende.

 

Locatie:
Oostende
Kledij:
Water- en winddichte kledij met schoenen die tegen water kunnen (bij voorkeur laarzen) 
Periode:
April tot oktober 
Duur:
5 à 6 uur

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons