Kiting

Kiting

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Kiting, vliegeren, powerkiten, beachkiten,... allemaal termen om te vertellen dat we ons gaan amuseren met een zeiltje, lijnen en handles.  De moderne kites geven je een leuke uitdaging om ze te leren besturen. Ze zijn enorm wendbaar, je laat ze net wel of net niet crashen en je tekent figuren in de lucht.

Kiting

De benaming Kiting geeft al aan dat het hier over een meer moderne variant van vliegeren gaat. De huidige kites zijn inderdaad in niets meer te vergelijken met de "vliegers" van vroeger. Ze zijn groter en vlot bestuurbaar, waardoor je er snel mee weg bent.

Initiatie

Kiting is een leuke en toegankelijke activiteit. Na een korte initiatie van onze monitoren ben je er al snel mee weg en kan je een paar leuke trucjes met de kite. Wie weet wordt kiting wel je volgende nieuwe hobby…

Groepsactiviteit

Een sessie kiting is ideaal als groepsactiviteit. Zo kan je elkaar helpen met het oplaten van de kites. Bovendien krijg je een mooi uitzicht wanneer al de verschillende kites tegelijkertijd figuren maken in de lucht. Een plaatje om bij weg te dromen!

Waar kiten?

Kiten kan overal aan de Belgische kust. Wij organiseren onze sessies voornamelijk in Westende, Oostende en Oostduinkerke bij laag water, maar andere locaties zijn mogelijk op aanvraag.

Deze toegankelijke activiteit is ideaal voor een leuke, sportieve dag op het strand en kan je makkelijk combineren met andere activiteiten.

Locatie:
Mogelijk aan de hele kust. Vaste locaties zijn Westende, Oostende en oostduinkerke (Hoge duin).
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en sportschoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+12 jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons