Zeeraften

De meest populaire teambuildingactiviteit bij The Outsider Coast is Zeeraften. Een raft, een reddingsvest, een peddel en vooral veel goesting, meer heb je niet nodig om de wilde golven te trotseren!

Één voor allen

Om door de branding te raken met de raft is goed teamwork onontbeerlijk. De stuurman geeft het tempo aan, en alleen door samen te peddelen krijgen jullie de grote rubberboot op de juiste koers.

Allen voor één

Bij een wilde zee is Zeeraften een geweldig en spannend avontuur. Door de slag van de golven tegen de raft, kan je wel eens uit de boot geslingerd worden. Het is dan aan je team om je opnieuw in de boot te helpen.

Avontuur verzekerd!

Ook bij een rustige zee is Zeeraften een ideale teambuilding. We organiseren een wedstrijd tegen een ander team, of voegen wat extra spanning toe tijdens een aantal leuke opdrachten. Wat denk je ervan om met het ganse team te gaan rechtstaan op de rand van de raft?

Teambuilding

Zeeraften is een ideale activiteit voor bedrijfsgroepen. Jullie worden verdeeld in teams van 6 à 12 personen. Samen beleven jullie gegarandeerd een sensationele, avontuurlijke en onvergetelijke teambuildingdag.

Beachclub De Kwinte

De Kwinte is een nieuwe Beachclub in Westende en de ideale uitvalsbasis voor een sessie Zeeraften. Hier zijn surfpakken ter beschikking, en ruime douches en kleedkamers om je na de activiteit op te frissen. Achteraf kan je nog genieten van een drankje in de club.

 
 
Locatie:
Kledij:
Zwempak of -broek, waterschoenen. Surfpak is voorzien. Sportieve (regen)kledij, regenjasje. Reservekleren & -schoenen. Douchegerief.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+16 jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input