Zeeraften

Zeeraften

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

De meest populaire teambuildingactiviteit bij The Outsider Coast is Zeeraften. Een raft, een reddingsvest, een peddel en vooral veel goesting, meer heeft u niet nodig om de wilde golven te trotseren!

Één voor allen

Om door de branding te raken met de raft is goed teamwork onontbeerlijk. De stuurman geeft het tempo aan, en alleen door samen te peddelen krijgen jullie de grote rubberboot op de juiste koers.

Allen voor één

Bij een wilde zee is Zeeraften een geweldig en spannend avontuur. Door de slag van de golven tegen de raft, kan u wel eens uit de boot geslingerd worden. Het is dan aan uw team om u opnieuw in de boot te helpen.

Avontuur verzekerd!

Ook bij een rustige zee is Zeeraften een ideale teambuilding. We organiseren een wedstrijd tegen een ander team, of voegen wat extra spanning toe tijdens een aantal leuke opdrachten. Wat denkt u ervan om met het ganse team te gaan rechtstaan op de rand van de raft?

Teambuilding

Zeeraften is een ideale activiteit voor bedrijfsgroepen. Jullie worden verdeeld in teams van 6 à 12 personen. Samen beleven jullie gegarandeerd een avontuurlijke en onvergetelijke teambuildingdag! 

Locaties

Onze uitvalsbasissen voor een sessie Zeeraften zijn: aan de beachclub De Kwinte in Westende en aan het watersportcentrum Ostend Sailing in Oostende. Op beide locaties zijn er surfpakken ter beschikking, ruime douches en kleedkamers om u na de activiteit op te frissen. Achteraf kan u genieten van een drankje en/of een hapje in de De Kwinte (Westende) of in de Phare East (de bar-bistro aan de Ostend Sailing club in Oostende).

Locatie:
Kledij:
Zwempak of -broek, waterschoenen. Surfpak is voorzien. Sportieve (regen)kledij, regenjasje. Reservekleren & -schoenen. Douchegerief.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+16 jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen. Groepen die bij ons activiteiten doen op zee zijn wettelijk verplicht om een deelnemerslijst mee te brengen naar de activiteit.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons