Beachfun

Beachfun

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Tijdens de beachfun kunt u afhankelijk van uw keuze een halve of volledige dag actief genieten van zee en strand...
Indien u kiest voor een hele dag beachfun, dan komen alle hieronder vermelde sporten aan bod. Gaat uw keuze uit naar een halve dag beachfun, dan kiest u zelf voor één wateractiviteit (zeerafting of zeekajak) en één droge activiteit (strandsporten, kiting of kickbike)

Zeerafting
Zeerafting is een teamsport waarbij 6 tot 12 personen in een grote rubberboot proberen het wilde water te trotseren. Enkel door samen te werken en de bevelen van de stuurman goed op te volgen, vaart men de juiste koers!
     
Zeekajak
Gewapend met peddel, zwemvest en een speciale zeekajak trotseren we de branding en varen we tegen de golven in. Daarna wordt onze kajak door de golven en de stroming terug naar het strand gestuwd...

Strandsporten
Het strand biedt een enorme waaier aan sportieve mogelijkheden. Afhankelijk van de weersomstandigheden nodigen we u uit voor een partijtje frisbee, strandhockey, reuzen aardbal, beachvolley….

Kiting
In functie van de getijden en weersomstandigheden, kunnen we een initiatie kiting plannen.

Locatie:
Westende, Oostende en Oostduinkerke. Andere locaties mogelijk op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat en vuil mogen worden. Reservekledij en schoenen, Zwempak of -broek, douchegerief. Een wetsuit en zwemvest worden voorzien.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Duur:
Halve dag (3u) of hele dag (2 x 2u30)
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons