Beachtrophy

Wanneer u op zoek bent naar een actieve competitie op het strand dan is de beachtrophy de ideale activiteit voor uw bedrijf. Met jou team strijdt je tegen de andere teams om na zes proeven als beste uit te komen.
Bij elke proef strijd je tegen een ander team, het competitie-element is hier heel duidelijk aanwezig. Na drie proeven is er een drankpauze voorzien om even op adem te komen. Daarna wordt de competitie hervat. Wanneer elk team alle activiteiten hebben gedaan worden alle punten bij elkaar opgeteld en zal de winnaar bekend gemaakt worden. Er is daarna ook nog een slotdrink voorzien.

De proeven

Wackitball
Wackitball is een nieuwe opkomende racketsport. Het voordeel is dat Wackitball bijna overal gespeeld kan worden. In een twee tegen twee duel ga je uitmaken wie dit spel het beste beheert. Wackitball is een combinatie van tennis en tafeltennis.

Beachvolley / Flingo
Volleybal op het strand geeft je altijd een instant-vakantiegevoel. Nu kunt u ook de populaire variant van beachvolley uittesten. Flingo is een hip standspel voor jong en oud.

Zandkastelen bouwen
Terug naar de kindertijd! Elk team moet zijn zandkasteel bouwen en wordt daarna beoordeeld.

Kubb
Dit eenvoudige werpspel is de laatste jaren flink aan populariteit aan het winnen. Eerst moeten alle blokken om gegooid worden, pas daarna mag je een worp naar de koning wagen.

Strandhockey
Iedereen heeft al wel eens van hockey gehoord. Maar op het strand wordt dit een stuk interessanter en uitdagender. Twee teams strijden tegen elkaar in het mulle zand.

Reuze aardbal
Een grote bal van 2 m over de lijn van de tegenstanders trachten te rollen.. Niet zo eenvoudig!

Tsjoekbal
Denk aan handbal, maar dan met een trampoline als goal. Meteen krijg je een vlotte balsport waarbij iedereen goed moet samenwerken met zijn teamgenoten.

Bossaball (op aanvraag)
Ontdek de nieuwste beachgame. Deze attractie zal zeker de smaak van de deelnemers wekken. Een mix van volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira…. Nieuwsgierig? Vraag bij ons een filmpje op zodat u kennis kunt maken met deze nieuwe hype.

Bubble Ball (op aanvraag)
Deze nieuwste rage zorgt voor dolle pret en actie! Bij deze variant op voetbal wordt iedereen in een opgeblazen Bubble gestoken. Je kan kiezen: ga je achter de bal, of ga je achter je tegenstander? Maar let op, als je de tegenstander niet goed in de gaten hebt, stuiter je al snel over het terrein.

Locaties

De beachtrophy kan op alle locaties aan de kust worden georganiseerd. Onze vaste locaties waar wij samenwerken met een beachclub zijn Westende en Oostende.

 
 
Locatie:
Westende, Oostende of Oostduinkerke, andere locaties mogelijk op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en sportschoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input