Winterspecials

Ook buiten het seizoen biedt The Outsider Coast mogelijkheden aan voor outdoor groepsactiviteiten. De buitenlucht mag misschien wat frisser zijn, maar dat houdt ons niet tegen. Jij toch ook niet?

We hebben een breed scala aan activiteiten die perfect mogelijk zijn in de wintermaanden, zelfs wanneer het sneeuwt. De enige vereiste is lekker warme kleren aandoen en veel goesting! De ideale mix voor een super leuke outdoor belevenis! In het geval dat de weersomstandigheden te slecht zijn om de activiteit te laten plaatsvinden, voorzien we steeds een vervangactiviteit.

Groepsactiviteiten in alle rust

Het grote voordeel van een outdoor activiteit in de winter is dat je de locatie hoogstwaarschijnlijk voor jezelf heeft. Je kan samen jouw groep genieten van de faciliteiten en van het terrein in alle rust.
Onze ervaren en enthousiaste monitoren zorgen natuurlijk voor de nodige animo en professionele begeleiding.

Strand, Badstad, Fort of Eilandje

Tussen de winterspecials zitten activiteiten die plaatsvinden op verschillende locaties.

Kies voor het uitgestrekte en verlaten strand voor actieve strandsporten of een leuke initiatie kiting, zeilwagenrijden of kitebuggy.
Kies voor badstad (Nieuwpoort, Westende of andere locaties op aanvraag) voor een mix van spelelement en avontuur.
Kies voor het Fort Napoleon voor een originele activiteit op een exclusieve, historische locatie.
Kies voor outdoor activiteiten op het Eilandje voor gezelligheid, variatie en de toffe bar.

Elke locatie heeft troeven, het hangt af van waar je naar op zoek bent. En daar helpen we jou graag bij. Neem gerust contact met ons op.