Strandsporten

Strandsporten

Hou je van de kust, maar ben je geen waterrat? Dan zijn onze beachgames misschien wel wat je zoekt! Het strand is een heerlijke plek om te sporten en biedt een enorme waaier aan sportieve mogelijkheden.

De sporten

Voor een sportieve halve dag met de voeten in het zand kan je een keuze maken van verschillende sporten uit ons uitgebreid aanbod:

  • Strandhockey
  • Reuzeaardbal
  • Flingo (een beachvolley variant)
  • Braziliaans voetbal
  • Tjoekbal (een handbal variant)
  • Zandkastelen bouwen
  • En nog veel meer…

Je kan de sporten naar hartenlust combineren en een samenstelling maken van traditionele en originele strandsporten. Heb je zelf nog een leuk idee, vraag dan zeker naar onze mogelijkheden.

Voor wie?

De strandsporten zijn geschikt voor groepen van uiteenlopende groottes en samenstellingen. Kom je voor een schoolsportdag, met een vriendengroep of gezellig met de ganse familie? Wij zorgen ervoor dat iedereen zich kostelijk amuseert!  

Competitie

We verdelen de groep in verschillende teams, die het tegen elkaar zullen opnemen in een echte strandsportcompetitie. Aan de hand van een doorschuifsysteem komt elke sport voor elk team zeker aan bod.  Sommige sporten zijn op fair play of kan een leerkracht mee ingeschakeld worden.

Wakker de teamspirit aan 

Leg je liever de focus op teambuilding dan op competitie? Dit is perfect mogelijk. Wanneer je dit aanvraagt kunnen we voor jou de strandsporten aanpassen zodat de teamspirit tijdens jouw activiteit wat meer aangewakkerd wordt. Teamwork makes the dream work! 

Weersomstandigheden

Samen met jou maken we een keuze uit de verschillende sporten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zijn de weergoden ons echt niet goedgezind? Geen nood! Wij voorzien altijd een plan B, zodat je met je groep toch een leuke en onvergetelijke dag beleeft.

Locatie:
Westende of Oostende.
Andere locaties op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, sportieve schoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+8 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons