Strandsporten

Hou je van de kust, maar ben je geen waterrat? Dan zijn onze beachgames misschien wel wat je zoekt! Het strand is een heerlijke plek om te sporten en biedt een enorme waaier aan sportieve mogelijkheden.

De sporten

Voor een sportieve halve dag met de voeten in  het zand kan je een keuze maken van verschillende sporten uit ons uitgebreid aanbod:

• Strandhockey
• Reuzeaardbal
• Flingo (een beachvolley variant)
• Braziliaans voetbal
• Tjoekbal (een handbal variant)
• Zandkastelen bouwen
• En nog veel meer…

Je kan de sporten naar hartenlust combineren en een samenstelling maken van traditionele en originele strandsporten. Heb je zelf nog een leuk idee, vraag dan zeker naar onze mogelijkheden.

Voor wie?

De strandsporten zijn geschikt voor groepen van uiteenlopende groottes en samenstellingen. Kom je voor een sportdag, met een vriendengroep of gezellig met de ganse familie? Wij zorgen ervoor dat iedereen zich kostelijk amuseert!

Competitie

We verdelen de groep in verschillende teams, die het tegen elkaar zullen opnemen in een echte strandsportcompetitie. Aan de hand van een doorschuifsysteem komt elke sport voor elk team zeker aan bod.

Weersomstandigheden

Samen met jou maken we een keuze uit de verschillende sporten, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zijn de weergoden ons echt niet goedgezind? Geen nood! Wij voorzien altijd een plan B, zodat de groep toch een leuke en onvergetelijke dag beleeft.

 
 
Locatie:
Westende, Oostende (Ostend Sailing) en Oostduinkerke (Hoge Duin), andere locaties zijn mogelijk op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, sportieve schoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input