Een onvergetelijke dag op mooie en unieke locaties nabij strand en zee? Kies dan voor een van onderstaande outdoor groepsactiviteiten. We bieden een brede waaier aan activiteiten aan voor zowel jong als oud(er).

Groepsactiviteiten: Voor elk wat wils

Tijdens deze outdoor activiteiten blijf je droog, maar ben je toch in de nabijheid van de zee en het strand.

  • Sportief aangelegd?
    Voor jou hebben we strandsporten, kickbike of avontuurlijke dag aan zee. Na deze activiteiten keer je gegarandeerd moe maar voldaan terug huiswaarts.

  • Cultureel aangelegd?
    Voor zij die wat meer cultuur of spelelement wensen, hebben we de Go-cart trophy. Een mix tussen beweging en teamwork om uw doel te bereiken.

  • Zin om iets nieuws te leren?
    Kies dan voor zeilwagenrijden. In een paar uur leer je de belangrijkste kneepjes van deze sporten.

Ook voor de allerkleinsten hebben we een alternatief. We dompelen hen onder in de wereld van de piraten met allerlei leuke spelletjes, verkleedkledij en verhalen.

Waar vinden deze groepsactiviteiten plaats?

We werken op verschillende locaties: Oostende, Westende en Nieuwpoort. Andere locaties zijn ook mogelijk op aanvraag. Je kan steeds gebruik maken van alle faciliteiten die de locatie te bieden heeft: douches, sanitair en bar.

Weer of geen weer

Voor een beetje regen of koude temperaturen deinen we niet snel terug. We proberen dus steeds de activiteit te laten plaatsvinden zoals gepland. Helaas zijn er enkele groepsactiviteiten die niet kunnen doorgaan bij slechte weersomstandigheden. In dat geval zorgen wij steeds voor een vervangprogramma in samenspraak met jullie zodat je alsnog een fantastische dag beleeft!