Een onvergetelijke dag op mooie en unieke locaties nabij strand en zee? Kies dan voor een van onderstaande outdoor groepsactiviteiten. We bieden een brede waaier aan activiteiten aan voor zowel jong als oud(er).

Groepsactiviteiten: Voor elk wat wils


Tijdens deze outdoor activiteiten blijft u droog, maar bent u toch in de nabijheid van de zee en het strand.

- Sportief aangelegd?
Voor u hebben we strandsporten, kickbike of avontuurlijke dag aan zee. Na deze activiteiten keert u gegarandeerd moe maar voldaan terug huiswaarts.
- Cultureel aangelegd?
Voor zij die wat meer cultuur of spelelement wensen, hebben we compasskeeper of go-cart trophy. Een mix tussen beweging en teamwork om uw doel te bereiken.
- Zin om iets nieuws te leren?
Kies dan voor kitebuggy of zeilwagenrijden. In 2,5 uur leert u de belangrijkste kneepjes van deze sporten.

Ook voor de allerkleinsten hebben we een alternatief. We dompelen hen onder in de wereld van de piraten met allerlei leuke spelletjes, verkleedkledij en verhalen.

Klik zeker door op de verschillende activiteiten voor meer informatie.

Waar vinden deze groepsactiviteiten plaats?

Zoals de naam doet vermoeden, vinden deze activiteiten een voor een plaats in de buitenlucht.
We werken op verschillende locaties: Oostende, Westende, Nieuwpoort en Oostduinkerke. Andere locaties zijn ook mogelijk op aanvraag. U kan steeds gebruik maken van alle faciliteiten die de locatie te bieden heeft: douches, sanitair en cafetaria.

Weer of geen weer!

Voor een beetje regen of koude temperaturen deinen we niet snel terug, tenzij op aanvraag. We proberen dus steeds de activiteit te laten plaatsvinden zoals gepland. Helaas zijn er enkele groepsactiviteiten die niet kunnen doorgaan bij slechte weersomstandigheden. In dat geval zorgen wij steeds voor een vervangprogramma zodat u alsnog een fantastische dag beleeft!