Sportkampen in Nieuwpoort

Wil je supertoffe nieuwe dingen leren en de wildste avonturen beleven aan de kust? Kies dan voor een week vol plezier, natuur en actie in Nieuwpoort. Of je nu een geboren avonturier of een echte waterrat bent, er zijn onvergetelijke activiteiten voor iedereen. En dankzij onze ervaren en enthousiaste instructeurs kunnen mama’s en papa’s op hun 2 oren slapen!

Corona Deal

Wil je nu al zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je nu al in voor je zomerkamp en betaal pas later na de definitieve beslissing vanuit de overheid. Bij de inschrijving kom je bij de laatste stap uit op een pagina om over te gaan tot betaling. Daar mag je de inschrijving/pagina gewoon afsluiten. Je krijgt sowieso een bevestigingsmail met alle betalingsinfo. (Check ook je spamfolder voor deze mail).
Eind mei is er voorlopig beloofd door de overheid om een beslissing te nemen over de zomerkampen. Als de kampen officiëel mogen doorgaan, mailen we je dan met meer info en de vraag om de betaling in orde te brengen..

Uiteraard gaan wij er alles aan doen om de gevraagde maatregelen vanuit de overheid te volgen en zorgen we voor een hygiënisch kamp. We treffen nu al aan voorbereidingen rond handhygiëne en ontsmetting van materiaal.  Exacte maatregelen horen we binnenkort en dan gaan we verder aan de slag.

Zin in een week vol supertoffe activiteiten aan zee, waar je volledig los kan gaan tijdens allerlei water- en strandsporten? Kom naar Westende en beleef een onvergetelijk sportkamp, waar plezier, avontuur, vriendschap, zee en strand dagelijks op het programma staan!

Expedition Kicks in Nieuwpoort

Zoek je een mix van natuur, avontuur en plezier en hou je van een flinke portie uitdaging? Dan is dit superactief kamp in Nieuwpoort zeker een aanrader voor jou!

De natuur wordt je tweede thuis: je leert vuur maken om je eigen potje op te warmen, je zoekt je weg naar het kamp terug met kaart en kompas én je leert zelfs knopen leggen. Tijdens de 2-daagse expeditie staat voor iedereen een tentovernachting op het programma. Durf jij ook de volgende spannende activiteiten aan: laserbattle, marinierspiste, klimmen, rappel, kano, …?

Klik hier voor meer info over Expedition Kicks

Die Hard Windsurfkamp in Nieuwpoort

Ben je een fan van windsurfen en wil je jouw basis- of evolutiebrevet behalen om je stoer te voelen bij je vrienden? Dan is deze onvergetelijke surfweek aan het spaarbekken van Nieuwpoort echt iets voor jou!

Onder toezicht van onze goed opgeleide en supertoffe instructeurs word je hier dagelijks ondergedompeld in de wereld van het windsurfen. Het maakt niet uit of je voor het eerst op een surfplank staat of dat je op weg bent om een echte ‘pro’ te worden, je volgt de lessen gewoon op je eigen niveau. En door de supergezellige surfsfeer vermaak je je meteen en zal je zeker een voorraad verbluffende verhalen opdoen!

Klik hier voor meer info over Die Hard Windsurfkamp

Wind- en waterratten in Nieuwpoort

Hou je van wind en water en wil je in een week je eerste windsurfstappen zetten in combinatie met andere superleuke activiteiten? Met onze toffe en erkende initiators staat je een actieve vakantie aan het spaarbekken van Nieuwpoort te wachten!

Zelfs als het weer wat tegen valt, dan kan je naast het windsurfen, dankzij ons flexibel programma, de ganse week toch genieten van talrijke andere plezierige uitdagingen:

• Giant SUP
• Vlottenbouw
• Marinierspiste
• Kajak
• Island Trophy

Klik hier voor meer info over Wind- en Waterratten

Overnachting - opvang

Je hoeft ’s avonds niet naar huis te gaan, want je kan tijdens de zomervakantie blijven overnachten op onze unieke locatie in Nieuwpoort op het logeerschipJeanne Panne' of in ons gebouw 't Kraaienest. Hier kan je lekker chillen met je nieuwe vrienden en moe maar voldaan in slaap dommelen.

Check hieronder de mogelijke data voor internaat:

- Data internaat Expedition Kicks - klik hier
- Data internaat Die Hard Windsurfkamp - klik hier
- Data internaat Wind- en Waterratten - klik hier

Tijdens een externaatskamp kan je ook kiezen voor onze voor- en naopvang van 8u30 tot 18u, mits inschrijving vooraf.