Sportkampen in Nieuwpoort

Wil je supertoffe nieuwe dingen leren en de wildste avonturen beleven aan de kust? Kies dan voor een week vol plezier, natuur en actie in Nieuwpoort. Of je nu een geboren avonturier of een echte waterrat bent, er zijn onvergetelijke activiteiten voor iedereen, en volledig coronaproof. En dankzij onze ervaren en enthousiaste instructeurs kunnen mama’s en papa’s op hun 2 oren slapen!

Expedition Kicks in Nieuwpoort

Zoek je een mix van natuur, avontuur en plezier en hou je van een flinke portie uitdaging? Dan is dit superactief kamp in Nieuwpoort zeker een aanrader voor jou!

De natuur wordt je tweede thuis: je leert vuur maken om je eigen potje op te warmen, je zoekt je weg naar het kamp terug met kaart en kompas én je leert zelfs knopen leggen. Tijdens de 2-daagse expeditie staat voor iedereen een tentovernachting op het programma. Durf jij ook de volgende spannende activiteiten aan: laserbattle, marinierspiste, klimmen, rappel, kano, …?

Klik hier voor meer info over Expedition Kicks

Die Hard Windsurfkamp in Nieuwpoort

Ben je een fan van windsurfen en wil je jouw basis- of evolutiebrevet behalen om je stoer te voelen bij je vrienden? Dan is deze onvergetelijke surfweek aan het spaarbekken van Nieuwpoort echt iets voor jou!

Onder toezicht van onze goed opgeleide en supertoffe instructeurs word je hier dagelijks ondergedompeld in de wereld van het windsurfen. Het maakt niet uit of je voor het eerst op een surfplank staat of dat je op weg bent om een echte ‘pro’ te worden, je volgt de lessen gewoon op je eigen niveau. En door de supergezellige surfsfeer vermaak je je meteen en zal je zeker een voorraad verbluffende verhalen opdoen!

Klik hier voor meer info over Die Hard Windsurfkamp

Wind- en waterratten in Nieuwpoort

Hou je van wind en water en wil je in een week je eerste windsurfstappen zetten in combinatie met andere superleuke activiteiten? Met onze toffe en erkende initiators staat je een actieve vakantie aan het spaarbekken van Nieuwpoort te wachten!

Zelfs als het weer wat tegen valt, dan kan je naast het windsurfen, dankzij ons flexibel programma, de ganse week toch genieten van talrijke andere plezierige uitdagingen:

• Giant SUP
• Vlottenbouw
• Marinierspiste
• Kajak
• Island Trophy

Klik hier voor meer info over Wind- en Waterratten

Adventure Trekking

Ben je echt een fan van avontuur? Ga je graag op verkenning? Rondtrekken met tent zowel langs de kust als in de Westhoek zelf?
Dan is de Adventure Trekking zeker jouw ding !

Dit kamp heeft een heel gevarieerd programma !

  • Je gaat op tocht met de kajaks & de kano's
  • Je doet een dropping
  • Hindernissenparcours boven water
  • Laserbattle
  • Initiatie Golfsurfen
  • We doen een rappel
  • Maar we gaan vooral ook op stap, slaan onze eigen tenten op, maken ons eigen eten klaar.. en dat allemaal telkens op verplaatsing!

Klik hier voor meer info over de Adventure Trekking

Overnachting - opvang

Je hoeft ’s avonds niet naar huis te gaan, want je kan tijdens de zomervakantie blijven overnachten op onze unieke locatie in Nieuwpoort op het logeerschipJeanne Panne', logeerschip 'Karel Cogge II', of in ons gebouw 't Kraaienest. Hier kan je lekker chillen met je nieuwe vrienden en moe maar voldaan in slaap dommelen.

Tijdens een externaatskamp kan je ook kiezen voor onze voor- en naopvang van 8u30 tot 18u, mits inschrijving vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..