Jeanne Panne logeerboot

De Jeanne Panne

Zoekt u een uniek kader voor een overnachting, seminarie, vergadering,... lees dan zeker verder!

Logeerboot ? !

De "Jeanne Panne" heeft een overnachtingscapaciteit van 18 personen, in 6 kajuiten van 3 personen, elk met centrale verwarming en stromend water.
In dit schip is er per 2 kajuiten een douche en toilet voorhanden. Desgewenst kan je zelf koken in onze kombuis. Alle comfort in combinatie met de gezelligheid van een schip: wat wil je nog meer?!

Wens je te ontsnappen aan een zoveelste meetingroom op hotel? Huur dan de "Jeanne Panne" en geniet van een groene omgeving en het kabbelende water. Een geschikt kader voor brainstormweekends.

PROMOTIE: Boek de zondagnacht bij je weekendlogement aan 50% van de prijs!

Speeltuin Gipsy Village

De Jeanne Panne is erkend als officieel jeugdverblijfcentrum. Tijdens je verblijf met kinderen van 3 tot 12 jaar mag je in afspraak met ons 2u gratis genieten van onze speeltuin: Gipsy Village. Deze speeltuin is open van april tot half oktober.

Duurzaamheid

Ook met de Jeanne Panne streven we ernaar om een energiezuinig centrum te zijn. Dit is mogelijk dankzij de steun van Toerisme Vlaanderen en de Provincie West-Vlaanderen. Voor de meerdaagse kampen krijgen kinderen een drinkbus. We vragen dat ze dan ook een boterhamdoos meenemen. Onze douches worden opgewarmd via onze zonnepanelen, en nog veel meer...

Kalender

Op deze kalender kan je de beschikbaarheid nakijken tijdens de weekends en de schoolvakanties, voor andere periodes neem je best even contact op.


Praktische info & infofiches

  • 6 kajuiten van 3 personen elk (één tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed)

  • Standaard zelfkook, vol pension mogelijk op aanvraag.

  • Waarborg van € 500 dient minstens 1 week vooraf gestort te worden op BE14 0017 8958 0783 op naam van The Outsider Coast waarborg. Graag met vermelding van groepsnaam, datum aankomst en Jeanne Panne.

  • Paasvakantie tot eind oktober minimaal 2 nachten.

  • Prijzen: check onze prijslijst Logement
    Promotie: boek de zondagnacht bij je weekendlogement aan 50% van de prijs!

  • Download de infofiche van de Jeanne Panne
    Inclusief Huishoudelijk reglement, Mee te brengen zaken, Keukeninventaris, Wegbeschrijvingen, etc...

Meer info?

Contacteer ons voor meer info via het contactformulier op onze website. We helpen je graag verder!