Logeerboot Karel Cogge

De Karel Cogge II

Dit schip dankt zijn naam aan de sluiswachter die verantwoordelijk was voor de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Slapen op een gezellige boot met heel je klas, familie, vriendengroep, ...

De Karel Cogge II heeft vroeger als vrachtschip de Nederlandse waterwegen bevaren. Nu is het onze charmante groepsaccommodatie met nieuwe faciliteiten en een terras op het dek!

Op onze boot kunnen we 23 personen ontvangen, verdeeld over 9 kajuiten van 2 personen, 1 kajuit van 3 personen en een sofabed. Daarnaast heb je alle nodige comfort zoals een keuken met zitruimte, 5 badkamers en een overdekt terras op het dak.

PROMOTIE: Boek de zondagnacht bij je weekendlogement aan 50% van de prijs!

Speeltuin Gipsy Village

Kom je logeren met enkele speelvogels tussen de 3 en 12j? Goed nieuws.  We hebben een nieuwe speeltuin en de kinderen mogen (in samenspraak met ons) 2u gratis komen spelen: Gipsy Village.  Deze speeltuin is open van april tot half oktober.

Duurzaamheid

Voor de meerdaagse kampen krijgen kinderen een drinkbus. We vragen dat ze dan ook een boterhamdoos meenemen. Onze douches worden opgewarmd via onze zonnepanelen, en nog veel meer...

Als je op de Karel Cogge logeert, dan kan je ook gebruik maken van de accommodatie in 't Kraaienest, die vlak naast de boot ligt. De Karel Cogge is erkend als officieel jeugdverblijfcentrum.

Kalender

Op deze kalender kan je de beschikbaarheid nakijken tijdens de weekends en de schoolvakanties, voor andere periodes neem je best even contact op.


Praktische info & infofiches

  • 23 personen : 9 kajuiten van 2 personen, 1 kajuiten van 3 personen en een sofabed voor 2 personen.

  • Standaard zelfkook, vol pension mogelijk op aanvraag.

  • Waarborg van € 500 dient minstens 1 week vooraf gestort te worden op BE14 0017 8958 0783 op naam van The Outsider Coast waarborg. Graag met vermelding van groepsnaam, datum aankomst en Karel Cogge.

  • Paasvakantie tot eind oktober minimaal 2 nachten.

  • Prijzen: check onze prijslijst Logement
    Promotie: Boek de zondagnacht bij je weekendlogement aan 50% van de prijs!

  • Download de infofiche van de Karel Cogge
    Inclusief Huishoudelijk reglement, Mee te brengen zaken, Keukeninventaris, Wegbeschrijvingen, etc...

Meer info?

Contacteer ons voor meer info via het contactformulier op onze website. We helpen je graag verder!