Logeerboot Karel Cogge

De Karel Cogge II (vernieuwd)

Dit schip dankt zijn naam aan de sluiswachter die verantwoordelijk was voor de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Slapen op een gezellige boot met heel je klas, familie, vriendengroep, ...

De Karel Cogge is onlangs vervangen door een nieuwe boot, de Karel Cogge II die vroeger als vrachtschip de Nederlandse waterwegen heeft bevaren. Nu is het onze splinternieuwe charmante groepsaccommodatie met nieuwe faciliteiten en een overdekt terras op het dek!

Op onze gloednieuwe boot kunnen we 23 personen ontvangen, verdeeld over 9 kajuiten van 2 personen, 1 kajuit van 3 personen en een sofabed. Daarnaast heb je alle nodige comfort zoals een keuken met zitruimte, 5 badkamers en een overdekt terras op het dak.

Speeltuin Gipsy Village

Kom je logeren met enkele speelvogels tussen de 3 en 12j? Goed nieuws.  We hebben een nieuwe speeltuin en de kinderen mogen (in samenspraak met ons) 2u gratis komen spelen: Gipsy Village.  Deze speeltuin is open van april tot half oktober.

Duurzaamheid

Voor de meerdaagse kampen krijgen kinderen een drinkbus. We vragen dat ze dan ook een boterhamdoos meenemen. Onze douches worden opgewarmd via onze zonnepanelen, en nog veel meer...

Als je op de Karel Cogge logeert, dan kan je ook gebruik maken van de accommodatie in 't Kraaienest, die vlak naast de boot ligt. De Karel Cogge is erkend als officieel jeugdverblijfcentrum.

Kalender

Op deze kalender kunt u de beschikbaarheid nakijken tijdens de weekends en de schoolvakanties, voor andere periodes neemt u best even contact op.


Door op 'meer info' te klikken gaat u naar de website van het CJT

Praktische info & fiches

Voor wat meer info, kijk zeker even naar de volgende fiche in PDF-formaat.

Korte info :

  • 23 personen : 9 kajuiten van 2 personen, 1 kajuiten van 3 personen en een sofabed voor 2 personen.

  • Standaard zelfkook, vol pension mogelijk op aanvraag.

  • Waarborg van € 350 dient minstens 1 week vooraf gestort te worden op BE14 0017 8958 0783 op naam van The Outsider Coast waarborg. Graag met vermelding van groepsnaam, datum aankomst en Karel Cogge.

  • Paasvakantie tot eind oktober minimaal 2 nachten.

Infofiche Karel Cogge
Mee te brengen zaken

 
 

Meer info:

Prijs:
Zie onze prijslijsten.
Tel:
+32-58 23 14 04
Adres:
Brugsevaart 50
8620 Nieuwpoort

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input