De Karel Cogge

Dit schip dankt zijn naam aan de sluiswachter die verantwoordelijk was voor de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Rustiek jeugdverblijf

Slapen op een gezellige boot met heel je klas, familie, vriendengroep, ...

De boot heeft een overnachtingcapaciteit van 24 personen in kajuiten van 2 tot 3 personen, elk met centrale verwarming en stromend water. De maaltijden worden geserveerd op het dek of in de cafetaria. Desgewenst kan u zelf koken in onze kombuis. Het schip beschikt over een ruim dek dat dienst doet als uniek kader voor uw barbecue, als zonnedek, terras of als opslagplaats voor fietsen.

Speeltuin Gipsy Village

Kom je logeren met enkele speelvogels tussen de 3 en 12j? Goed nieuws.  We hebben een nieuwe speeltuin en de kinderen mogen (in samenspraak met ons) 2u gratis komen spelen: Gipsy Village.  Deze speeltuin is open van april tot half oktober.

Duurzaamheid

Voor de meerdaagse kampen krijgen kinderen een drinkbus. We vragen dat ze dan ook een boterhamdoos meenemen. Onze douches worden opgewarmd via onze zonnepanelen, en nog veel meer...

Als u op de Karel Cogge logeert, dan heeft u het gebruik van de accommodatie in 't Kraaienest, die vlak naast de boot ligt. De Karel Cogge is erkend als officieel jeugdverblijfcentrum.

Kalender

Op deze kalender kunt u de beschikbaarheid nakijken tijdens de weekends en de schoolvakanties, voor andere periodes neemt u best even contact op.


Door op 'meer info' te klikken gaat u naar de website van het CJT

Praktische info & fiches

Voor wat meer info, kijk zeker even naar de volgende fiches in PDF-formaat.

Korte info :

  • 24 personen : 1 kajuit van 6 personen, 6 kajuiten van 3 personen.

  • standaard zelfkook, vol pension mogelijk op aanvraag.

  • Waarborg van € 350 dient minstens 1 week vooraf gestort te worden op BE14 0017 8958 0783 op naam van The Outsider Coast waarborg. Graag met vermelding van groepsnaam, datum aankomst en Karel Cogge.

  • Paasvakantie tot eind oktober minimaal 2 nachten.

Infofiche Karel Cogge
Keukeninventarislijst
Mee te brengen zaken

Meer info is te krijgen op het secretariaat :

 
 
Tel:
+32-58 23 14 04
Fax:
+32-58/24 21 80
Adres:
Brugsevaart 50
8620 Nieuwpoort

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input