't Kraaienest

Aan de splitsing van het kanaal Plassendale-Nieuwpoort staat, naast de 2 boten, ook een toegankelijk gebouw van The Outsider-Coast, 't Kraaienest.

Jeugdverblijf

Naast een unieke overnachting op één van onze twee omgebouwde vrachtschepen, is er ook slaapgelegenheid in het gebouw Jeugdverblijf 't Kraaienest. 't Kraaienest beschikt over 20 slaapplaatsen, verdeeld over 3 kamers. Er zijn 2 slaapzaaltjes van 8 personen, met een aparte kamer van 4.

’t Kraaienest werd recentelijk vernieuwd! Als je er logeert, geniet je nu van de gloednieuwe faciliteiten: een uitgebreide keuken, extra sanitaire voorzieningen en een nieuw ingerichte gemeenschappelijke ruimte.

't Kraaienest beschikt ook over een bar met ruim terras, extra zalen en recreatieterreintjes. Hoewel dit niet inbegrepen zit in de huur van 't Kraaienest, kan je hier wel terecht indien je kiest om de maaltijden via ons te laten verlopen. Voor kleinere groepen (tot twintig personen) bieden wij comfort en ruimte in een charmant natuurkader.

PROMOTIE: Boek de zondagnacht bij je weekendlogement aan 50% van de prijs!

Speeltuin Gipsy Village

Kom je logeren met wat jong geweld tussen 3j en 12j? Goed nieuws! Ze mogen zich gratis komen uitleven op onze speeltuin. In samenspraak kunnen jullie 2u genieten van ons Gipsy Village.  Deze speeltuin is er vanaf april tot half oktober!

Meerdere centra en meer capaciteit

Combineer boten en 't Kraaienest zoals je zelf wil en wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf!
Er is ook de mogelijkheid om op onze 2 logeerboten, Jeanne Panne en Karel Cogge, te overnachten. Combineer je de 3 locaties dan komt de maximumcapaciteit neer op 62 personen.

Je kan 't Kraaienest ook gepast aankleden voor allerhande activiteiten. Gaande van productvoorstellingen of presentaties tot seminaries voor je bedrijf. Vergaderingen zullen nooit meer dezelfde zijn, met de Sint-Jorissluis, het kanaal en de polders als unieke achtergrond.

Zorg voor het milieu staat dan ook centraal bij ons: voor de meerdaagse kampen krijgen kinderen een drinkbus. We vragen dat ze een boterhamdoos meenemen. Onze douches worden opgewarmd via onze zonnepanelen, en nog veel meer...

Dit jeugdverblijf werd geplaatst met de steun van Toerisme Vlaanderen en de Provincie West-Vlaanderen.

Toegankelijkheid

't Kraaienest en het domein rondom dit jeugdverblijfcentrum is toegankelijk voor mindervaliden. 't Kraaienest zelf heeft een toegankelijkheidslabel A ontvangen. Mindervalide bezoekers kunnen perfect de lift gebruiken die je tot in de bar van 't Kraaienest brengt. Deze is bereikbaar in onze garage.
Logeer je in 't Kraaienest, dan kan je perfect ook deze lift gebruiken om naar de bar te gaan.
Kalender

Op deze kalender kunt u de beschikbaarheid nakijken tijdens de weekends en de schoolvakanties, voor andere periodes neem je best even contact op.


Praktische info & infofiches

  • 20 personen : 2 kamers van 8 personen en 1 kamer van 4 personen.

  • Standaard zelfkook, vol pension mogelijk op aanvraag.

  • Waarborg van € 500 dient minstens 1 week vooraf gestort te worden op BE14 0017 8958 0783 op naam van The Outsider Coast waarborg. Graag met vermelding van groepsnaam, datum aankomst en Kraaienest.

  • Paasvakantie tot eind oktober minimaal 2 nachten.

  • Prijzen: check onze prijslijst Logement
    Promotie: boek de zondagnacht bij je weekendlogement aan 50% van de prijs!

  • Download de infofiche van 't Kraaienest
    Inclusief Huishoudelijk reglement, Mee te brengen zaken, Keukeninventaris, Wegbeschrijvingen, etc...

 

Meer info?

Contacteer ons voor meer info via het contactformulier op onze website. We helpen je graag verder!