Kitelandboarden

Kitelandboarden, een boardje verder dan het gewone kiten, is een van de nieuwere rages op het strand. Neem je kite, ga op je board staan, laat jezelf leiden door de wind en ervaar de kick van deze fantastische strandsport!

Kitelandboarden

Kitelandboarden doe je op een speciaal board met grote wielen. Hiermee kan je perfect over het harde zand rijden. Je staat op je board en wordt voortbewogen door de kracht van de wind in je kite. Een uniek en sensationeel gevoel!

Eerst de techniek

Om met kitelandboarden te beginnen, moet je eerst de juiste techniek leren om controle te krijgen over de kite zelf. Eens je de techniek onder controle hebt, pas je deze toe terwijl je ook je board bestuurt. Na een beetje oefenen, zoef je over het strand.

Daarna puur genieten

Laat je voortbewegen door de wind en geniet van het gevoel van absolute vrijheid. Proef de zilte zeelucht terwijl je op het strand je kunsten ten tonele brengt. Na een halve dag kitelandboarden ben je alvast een ervaring rijker.

Waar?

Kitelandboarden is een ideale sportieve activiteit op het strand, zowel voor groepjes als individueel. Je kan dit komen doen op het strand van Westende, aan beachclub De Kwinte. In Oostende geven we sessies kitelandboarden aan de Ostend Sailing op Oosteroever. Andere locaties zijn ook mogelijk op aanvraag.

 

 
 
Locatie:
Westende of Oostende (Ostend Sailing)
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+14 jaar.
Duur:
Halve dag (3u).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input