Longboarden

Altijd al fan van boardsporten: golfsurf, snowboard, skateboard,..?
Probeer ook eens het longboarden!

Wat is longboarden ?

Stel je een skateboard voor met een grotere, langere plank, iets grotere wielen. Hierdoor zal je sneller glijden en is je longboard ook meer wendbaar.
Je kan je hierop echt buigen om een bocht vloeiend te nemen. De glij-sensatie is bij longboarden ten opzicht van skateboarden zeker verdubbeld. Je kan je gerust een mix tussen surf, snow en skatboard inbeelden.

Longboarden overal

Longboarden wordt alsmaar populairder. Je komt ze bijna elke dag en overal in het straatbeeld tegen.  Zeg nu zelf, dat ziet er toch wel cool uit.  Wil je dat ook eens proberen? Bij The Outsider Coast is dat perfect mogelijk.
Wij geven u al het nodige materiaal ter beschikken en een ervaren monitor zal jullie begeleiden om deze ongeloofelijke sport samen met u te ontdekken.

Waar longboarden ?

Aan de kust natuurlijk! Op de dijk van Westende of Oostende. Wij vergezellen je voor een tocht van 2u30 gedurende deze tocht zal je leren om je longboard onder controle te hebben maar ook enkele nieuwe tricks leren.
Onze monitor zal er zijn om jullie te helpen en jullie allerlei info's te geven over het longboarden en het materiaal zelf. Neem gerust contact op met ons om hierover meer informatie te krijgen.

 
 
Locatie:
Westende, Oostende of 't Eilandje te Nieuwpoort
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en schoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+14 jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input