Locaties - Nieuwpoort

Het Eilandje - Kraaienest

In Nieuwpoort beschikt The Outsider Coast over drie verblijfsaccommodaties voor groepen. Rustig gelegen in de polders, aan de kruising van twee kanalen. Toch ligt dit Eilandje slechts op 1 km van Nieuwpoort-Stad en 5 km van het strand. Van op dit Eilandje starten allerlei sportieve en minder sportieve programma's. Maar je bent natuurlijk niet verplicht om enkel hier naar activiteiten te kijken. Maak zelf een combinatie van een sport te Nieuwpoort en ééntje op het strand, stel dus uw eigen programma samen. Wij toetsen die dan aan de haalbaarheid.

Maar dankzij de komst van 't Kraaienest zijn er heel wat meer mogelijkheden om uw event of activiteit te omkaderen. Wens je de dag te starten met een welkomstkoffie? Had je graag een aperitiefje aangeboden? Sluit je liever de dag af met een joviale barbecue?... Geef ons uw wensen door en wij kijken eens wat er mogelijk is.

Koko Loco Surfclub

Om te gaan surfen hoef je niet per se naar zee te gaan. Dit kan ook op het Spaarbekken in Nieuwpoort!

De Koko Loco Surfclub is gelegen aan het Spaarbekken in Nieuwpoort, op ongeveer een kilometer van ons Eilandje. Omgeven door een oase van rust en voorzien van een ruime parking, douches, kleedkamers en andere nutsvoorzieningen is dit de ideale plaats om te gaan surfen. Douches en kleedkamers zijn trouwens ook gratis voor alle leden van de Koko Loco Surfclub en VVW Westende.

Wil je na het sporten even bekomen bij een natje of een droogje? Dan moet je in onze bar zijn. Met een goed gevulde drank- en spijzenkaart is er voor elk wat wils: de perfecte manier om een geslaagd event mee af te sluiten!

Onze andere locaties

Westende
Oostende
Oostduinkerke