Adventure Island

Onze locatie aan 't Kraaienest in Nieuwpoort staat al heel wat jaren bekend als de perfecte uitvalsbasis voor een breed aanbod groepsactiviteiten. Maar het Adventure Island in Nieuwpoort omvat nu een aantal supertoffe activiteiten die je zowel in kleine groepjes als op individuele basis kan doen.

Activiteiten voor iedereen

De meeste activiteiten zijn heel toegankelijk. Sommige programma’s hanteren wel een minimumleeftijd van 10 jaar, of plan je beter samen met een volwassene.

  • Voor degenen die graag klauteren en niet bang zijn van het water, is er onze Marinierspiste. Een uitdagend hindernissenparcours boven water.
  • Blijf je liever op het droge? Dan kan je met een kleine groep lekker gaan puzzelen tijdens de Escape Game.
  • De allerkleinsten kunnen naar hartenlust spelen in ons speeldorp Gipsy Village! Daarbij krijgen ze nog een gratis ijsje.

Opfrissing & Verfrissing

Ben je wat nat geworden, of eventueel een beetje vuil? Ook geen probleem want in ’t Kraaienest kun je een verkwikkende douche nemen.
Zin in een verfrissing en/of een hapje? Van harte welkom in de bar van ’t Kraaienest met een gezellig zonneterras. Na de opfrissing, een deugddoende verfrissing!

Ben je dus op zoek naar fun, beetje sport en weet je niet waarheen? Zoek je eens iets anders dan het zoveelste bezoek aan een pretpark?
Check dan zeker de activiteiten die je kan beleven op Adventure Island!