Adventure Island

Ons ‘Eilandje’ te Nieuwpoort staat al heel wat jaren bekend als de perfecte uitvalsbasis voor een breed aanbod groepsactiviteiten. In gezinsverband, of met slechts enkele vrienden/vriendinnen, was er helaas nog niet zo veel mogelijk… tot nu!

Welkom op Adventure Island!

Adventure Island

Het Adventure Island te Nieuwpoort omvat nu een heel aantal supertoffe activiteiten die je zowel in kleine groepjes als op individuele basis kunt doen.

Activiteiten voor iedereen

Je komt aan op de site en kiest uit het brede aanbod van leuke activiteiten. Sommige programma’s hanteren wel een minimumleeftijd van 10 jaar, of plan je beter samen met een volwassene.

• Ben je niet bang van water?
• Hou je het liever droog?
• Ben je graag historisch bezig rondom Nieuwpoort?
• Liever wat sportief & avontuurlijk?
• …

Allemaal geen probleem!

Opfrissing & Verfrissing

Ben je wat nat geworden, of eventueel een beetje vuil? Ook geen probleem want in ’t Kraaienest kun je een verkwikkende douche nemen.
Tussen de verschillende activiteiten, en natuurlijk ook nadien, ben je bovendien van harte welkom in de bar van ’t Kraaienest of op ons zonneterras. Na de opfrissing, een deugddoende verfrissing!

Ben je dus op zoek naar fun, beetje sport en weet je niet waarheen? Zoek je eens iets anders dan het zoveelste bezoek aan een pretpark?
Check dan zeker de mogelijke activiteiten in het menu hierboven!