Do It Yourself

Deze formules laten u toe om zelf een programma te doen, onder eigen begeleiding en aan een minimale kost!

Alle georganiseerde groepsactiviteiten zijn normaal onder begeleiding van speciaal opgeleide instructoren, maar dat betekent echter ook dat die programma's met een bepaalde kostprijs komen.
De vraag is echter verschillende keren gekomen of er geen programma's mogelijk waren die men zelf kon doen, omwille van een kleinere groepsgrootte, of omwille van een iets te krap budget.

Met plezier kunnen we u volgende formules voorstellen :

Huur een Kickbike

Een tocht doorheen groot-Nieuwpoort, die u ook een stuk langs enkele belangrijke historische oorlogssites leidt of liever doorheen de polders, of liever Nieuwpoort Stad verkennen? We zorgen voor een plannetje en jullie kunnen zelf een richting kiezen. Eerder een paar uur of een hele dag erop uit? Kies maar.

Huur van Kajak / Kano / SUP

Met de Kajaks of Kano's kunt u een tochtje maken op het kanaal Nieuwpoort - Plassendaele, u krijgt natuurlijk het gebruik van peddel en reddingsvest. Indien gewenst kunt u ook een waterdicht tonnetje meenemen. Douchen nadien kan zeker, en zit in de huurprijs inbegrepen.
Een SUP is een rage van de laatste jaren. Een Stand-Up-Paddle board. Je probeert eerst al zittend en op je knieën je evenwicht te vinden op deze stabiele grote surfplank. Al snel probeer je recht te geraken en kan je proberen rechtstaand te peddelen.

De prijzen kan je terugvinden op de pagina: Prijzen van Adventure Island.
Voor vragen of meer info kan je ons altijd contacteren via het contactformulier of via 058/231 404.