Do It Yourself

Nieuw vanaf april 2017! Do It Yourself! Deze nieuwe formules laten u toe om zelf een programma te doen, onder eigen begeleiding en aan een minimale kost! Informeer zeker naar de mogelijkheden!

Alle georganiseerde groepsactiviteiten zijn normaal onder begeleiding van speciaal opgeleide instructoren, maar dat betekent echter ook dat die programma's met een bepaalde kostprijs komen.

De vraag is echter verschillende keren gekomen of er geen programma's mogelijk waren die men zelf kon doen, omwille van een kleinere groepsgrootte, of omwille van een iets te krap budget.
Met plezier kunnen we u volgende nieuwe formules voorstellen :

Huur Kickbike / Fiets

Een tocht doorheen groot-Nieuwpoort, die u ook een stuk langs enkele belangrijke historische oorlogssites leidt of liever doorheen de polders, of liever Nieuwpoort Stad verkennen?

We zorgen voor een plannetje en jullie kunnen zelf een richting kiezen.  Eerder een paar uur of een hele dag erop uit? Kies maar.

Boardwalk

Een mooie gevarieerde wandelzoektocht! Gedurende een 4-tal uur stap je doorheen polders, langs de vismijn, havengeul, neem je de overzet, kom je langs het natuurgebied,...

Deze wandeling kan enkel tijdens de weekends en in de zomervakantie.  Anders vaart de overzet niet.

Huur van Kajak / Kano / SUP

Al geruime tijd kunt u aan 't Kraaienest te Nieuwpoort kajaks huren.  We voegen er nu ook kano en SUP aan toe.

Met de Kajaks of Kano's kunt u een tochtje maken op het kanaal Nieuwpoort - Plassendaele, u krijgt natuurlijk het gebruik van peddel en reddingsvest. Indien gewenst kunt u ook een waterdicht tonnetje meenemen. Douchen nadien kan zeker, en zit in de huurprijs inbegrepen.

Een SUP is een rage van de laatste jaren.  Een Stand-Up-Peddle board.  Je probeert eerst al zittend en op je knieën je evenwicht te vinden op deze stabiele grote surfplank.  Al snel probeer je recht te geraken en kan je proberen rechtstaand te peddelen.