SUP of Stand Up Paddelboard

Do It Yourself: verhuur materiaal

Deze formules laten je toe om zelf een programma te doen, zonder begeleiding en aan een minimale kost!

Al onze georganiseerde groepsactiviteiten zijn onder begeleiding van speciaal opgeleide monitoren. In ons aanbod zijn er ook een aantal activiteiten mogelijk zonder begeleiding van onze monitoren. Dit gaat dan meestal over het verhuur van materiaal.

Ontdek hieronder ons aanbod:

Huur van kickbike

Een tocht doorheen groot-Nieuwpoort, die je ook een stuk langs enkele belangrijke historische oorlogssites leidt. Of liever doorheen de polders? Of liever Nieuwpoort Stad verkennen? We zorgen voor een plannetje en jullie kunnen zelf een richting kiezen. Eerder een paar uur of een hele dag erop uit? Kies maar.

Huur van Kajak / Kano / SUP / Surfmateriaal

Op het kanaal Nieuwpoort-Plassendaele
Op onze locatie aan 't Kraaienest kan je kajaks, kano's of SUP's huren en een tochtje maken op het kanaal Nieuwpoort - Plassendaele. Een peddel en reddingsvest krijg je van ons. Indien gewenst kan je ook een waterdicht tonnetje meenemen. Gebruik van de kleedkamers en douches zit ook inbegrepen in de prijs.

Op zee
Liever wat golven? In de zomer kan je op onze beide locaties aan zee (Westende of Oostende) kajaks en SUP's huren, maar ook golfsurfmateriaal.  

De prijzen over het huren van kajaks, kano's, sup's, golfsurfmateriaal en kickbikes kan je terugvinden op onze prijslijst van Adventure Island.

Vragen of meer info?

Contacteer ons via het contactformulier of via 058/231 404.