SUP of Stand Up Paddelboard

Verhuur materiaal

Al onze georganiseerde groepsactiviteiten zijn onder begeleiding van speciaal opgeleide monitoren. In ons aanbod zijn er ook een aantal activiteiten mogelijk zonder begeleiding van onze monitoren. Dit gaat dan meestal over het verhuur van materiaal.

Ontdek hieronder ons aanbod:

Nieuwpoort: verhuur van kajak / kano / SUP / kickbike

Op onze locatie aan 't Kraaienest kan je kajaks, kano's of SUP's huren en een tochtje maken op het kanaal Nieuwpoort - Plassendaele. Een peddel en reddingsvest krijg je van ons. Indien gewenst kan je ook een waterdicht tonnetje meenemen. Gebruik van de kleedkamers en douches zit ook inbegrepen in de prijs.

Met de kickbike een tocht doorheen groot-Nieuwpoort, die je ook een stuk langs enkele belangrijke historische oorlogssites leidt. Of liever doorheen de polders? Of liever Nieuwpoort Stad verkennen? We zorgen voor een plannetje en jullie kunnen zelf een richting kiezen.

Openingsuren: elke dag van 10u tot 18u
Prijs: €15pp (1u) / €25pp (2u)
Adres: Brugsevaart 50 in Nieuwpoort

Graag een seintje vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404.

Westende: verhuur surfmateriaal / kajak / SUP

Liever wat golven? Op onze locatie aan zee in Westende (beachclub De Kwinte) kan je golfsurfmateriaal, kajaks en SUP's huren. Een wetsuit en het gebruik van de kleedkamers en douches is inbegrepen in de prijs. 

Openingsuren: elk weekend van 13u tot 17u / In de vakanties: elke dag van 13u tot 17u
Prijs: €15pp (1u) / €25pp (2u)
Adres: Koning Ridderdijk 100 in Westende

Oostende: verhuur surfmateriaal / kajak / SUP

Wil je graag de strijd aan gaan met de golven, maar zit je niet in de buurt van Westende? Geen probleem! Je kan ook bij ons in Oostende terecht. Op onze locatie in Oostende (Ostend Sailing & Phare East) kan je golfsurfmateriaal, kajaks en SUP's huren. Ook hier zit het gebruik wetsuits, kleedkamers en douches in de prijs inbegrepen.

Openingsuren: momenteel nog niet open
Prijs: €15pp (1u) / €25pp (2u)
Adres: Halvemaandijk 4, 8400 Oostende

Vragen of meer info?

Contacteer ons via het contactformulier of via 058/231 404.