Nieuwpoort: verhuur van kajak / kano / SUP / kickbike

Op onze locatie aan 't Kraaienest kan je kajaks, kano's of SUP's huren en een tochtje maken op het kanaal Nieuwpoort - Plassendaele. Een peddel en reddingsvest krijg je van ons. Indien gewenst kan je ook een waterdicht tonnetje meenemen. Gebruik van de kleedkamers en douches zit ook inbegrepen in de prijs.

Met de kickbike een tocht doorheen groot-Nieuwpoort, die je ook een stuk langs enkele belangrijke historische oorlogssites leidt. Of liever doorheen de polders? Of liever Nieuwpoort Stad verkennen? We zorgen voor een plannetje en jullie kunnen zelf een richting kiezen.

Openingsuren: elke dag van 10u tot 18u
Prijs: €15pp (1u) / €25pp (2u)

Westende: verhuur surfmateriaal / kajak / SUP

Liever wat golven? Op onze locatie aan zee in Westende (beachclub De Kwinte) kan je golfsurfmateriaal, kajaks en SUP's huren. Een wetsuit en het gebruik van de kleedkamers en douches is inbegrepen in de prijs. 

Openingsuren: elk weekend van 13u tot 17u / In de vakanties: elke dag van 13u tot 17u
Prijs: €15pp (1u) / €25pp (2u)

Oostende: verhuur surfmateriaal / kajak / SUP

Wil je graag surfen, maar zit je niet in de buurt van Westende? Geen probleem! Je kan ook bij ons in Oostende terecht. Op onze locatie in Oostende (Ostend Sailing & Phare East) kan je golfsurfmateriaal, kajaks en SUP's huren. Ook hier zit het gebruik wetsuits, kleedkamers en douches in de prijs inbegrepen.

Openingsuren: momenteel nog niet open
Prijs: €15pp (1u) / €25pp (2u)

Vragen of meer info?

Contacteer ons via het contactformulier of via 058/231 404.