Suppen door de polders van Middelkerke

Suppen door de polders

 IN JULI & AUGUSTUS 

Tijdens deze gloednieuwe tocht verken je de polders van Middelkerke vanop een SUP tot aan ‘t Kraaienest in Nieuwpoort (in samenwerking met de gemeente Middelkerke). Een prachtige tocht door het polderlandschap. Aangezien het een intensieve tocht is, is deze activiteit geschikt voor iedereen vanaf 14j met een goeie fysieke conditie.

Waar?

Alle deelnemers worden met de fiets verwacht om 13u45 aan café het Tempeliertje in Middelkerke. De fietsen worden hier opgehaald en naar de aankomst in Nieuwpoort gebracht, zodat je van daaruit terug naar huis kan vertrekken met je fiets. De tocht duurt ongeveer 3 uur.
Afhankelijk van de wind kunnen we de tocht omdraaien met start in Nieuwpoort en eindpunt in Middelkerke. In dat geval contacteren we je op voorhand. Voorzie sportieve (regen)kledij en schoenen, want deze zouden nat kunnen worden.

Praktische info

Suppen in de polders gaat door elke dinsdag en vrijdag in de zomervakantie in de namiddag (14u).

De prijs is €20 per persoon.

Online boeken is mogelijk tot 2 dagen op voorhand. Wil je morgen komen? Mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de beschikbaarheid te controleren.

Schrijf je online in voor SUP door de polders via onderstaand formulier!

Na het inschrijven, ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een routebeschrijving. Laat deze mail zien aan de begeleider ter plaatse als inschrijvingsbewijs.