Suppen door de polders van Middelkerke

Suppen door de polders

 IN JULI & AUGUSTUS 

Tijdens deze tocht verken je de polders van Middelkerke vanop een SUP tot aan ‘t Kraaienest in Nieuwpoort (in samenwerking met de gemeente Middelkerke). Een prachtige tocht door het polderlandschap. Aangezien het een intensieve tocht is, is deze activiteit geschikt voor iedereen vanaf 12j met een goeie fysieke conditie.

Waar?

Alle deelnemers worden bij voorkeur met de fiets verwacht om 13u45 aan café het Tempeliertje in Middelkerke (Tempelhofstraat 16) of aan 't Kraaienest in Nieuwpoort (Brugsevaart 50). De startplaats wordt gekozen in functie van de windrichting. Je wordt de dag voordien per SMS verwittigd hoe we de tocht organiseren. De fietsen worden aan het startpunt opgehaald en naar de aankomst gebracht, zodat je van daaruit terug naar huis kan vertrekken met je fiets. De tocht duurt ongeveer 3 uur.
Voorzie sportieve (regen)kledij en schoenen, want deze zouden nat kunnen worden.

Praktische info

Suppen in de polders gaat door elke dinsdag en vrijdag in de zomervakantie in de namiddag (14u). De tocht kan doorgaan vanaf 4 deelnemers. Bij extreme drukte kunnen extra momenten ingepland worden. 

De prijs is €30 per persoon.

Online boeken is mogelijk tot 1 dag op voorhand. Wil je toch last minute aansluiten? Mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 058/231404 om de beschikbaarheid te controleren.

Schrijf je online in voor SUP door de polders via onderstaand formulier!

Na het inschrijven, ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een routebeschrijving. Laat deze mail zien aan de begeleider ter plaatse als inschrijvingsbewijs.