Kajakken door de polders

 ENKEL IN JULI EN AUGUSTUS 

Geniet ook deze zomer van een rustgevende kajaktocht door de polders van Middelkerke (in samenwerking met de gemeente Middelkerke). Vanuit de kajak of kano, geniet je van het prachtige polderlandschap op het rustieke Granigategeleed.

Schrijf je online in voor één van deze tochten via het formulier onderaan deze pagina!

Na het inschrijven, ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een routebeschrijving. Breng deze mail mee naar de activiteit en laat deze zien aan de begeleider die jullie zal opwachten.

Waar?

We verzamelen op de parking aan de Franciscus Dierendonckstraat in Middelkerke. Hier start onze tocht en roeien we richting Leffinge. Na een kleine pauze met een drankje, varen we terug naar het startpunt in Middelkerke. De tocht duurt ongeveer 3 à 4 uur.
Qua kledij voorzie je best sportieve kledij en schoenen, want deze kunnen wel eens nat worden. Breng ook een handdoekje mee en een regenjas (mocht het slecht weer zijn).

Wanneer?

Kajakken in de polders gaat door elke maandag en donderdag in de zomervakantie. Er is telkens een tocht in de voormiddag (9u30) en een tocht in de namiddag (14u).
De kajak's en kano's worden ter plaatse verdeeld over de groep.

Prijs?

De prijs is €20 per persoon (incl. een drankje).