Kajak polders Middelkerke

Kano/kajak door de polders

 IN JULI & AUGUSTUS 

Geniet ook deze zomer van een rustgevende kajaktocht door de polders van Middelkerke (in samenwerking met de gemeente Middelkerke). Vanuit de kajak of kano, geniet je van het prachtige polderlandschap op het rustieke Granigategeleed.

Waar?

We verzamelen op de parking aan de Franciscus Dierendonckstraat (t.h.v. het kerkhof) in Middelkerke. Je kan hier parkeren met een parkeerkaart die je van ons krijgt.
Hier start onze tocht en roeien we richting Leffinge. Na een kleine pauze, varen we terug naar het startpunt in Middelkerke.
De tocht duurt ongeveer 3 uur (8km in totaal). Qua kledij voorzie je best sportieve kledij en schoenen, want deze kunnen wel eens nat worden. Breng ook een handdoekje mee (voor achteraf) en een regenjas (mocht het slecht weer zijn).

Praktische info

Kajakken in de polders gaat door elke maandag en donderdag in juli & augustus. Er is telkens een tocht in de voormiddag (9u30) en een tocht in de namiddag (14u). De kajak's en kano's worden ter plaatse verdeeld over de groep. In het hoogseizoen worden soms extra tochten georganiseerd op vrijdag. 

De prijs is €25 per persoon.

Schrijf je online in voor het kajakken door de polders via onderstaand formulier!

Na het inschrijven, ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een routebeschrijving.Toon deze mail aan de begeleider ter plaatse als inschrijvingsbewijs.