Stand Up Paddle Boarding

Wat krijg je als je een gondelier op een surfplank zet? Een SUP! Sup is een nieuwe en superleuke wateractiviteit in Westende. Je staat recht op je plank en peddelt rustig over de golven. Pret verzekerd!

SUP?

SUP staat voor Stand Up Paddle Boarding. Het is een nieuwe rage die komt overgewaaid uit Hawaï. Het suppen ontstond als alternatief voor golfsurfen bij weinig golven of een platte zee.
Bij SUP sta je recht op je plank en gebruik je een lange peddel om vooruit te komen, net zoals je een gondel in Venetië zou besturen.

Hoe suppen?

Een SUP-plank is een stuk groter en stabieler dan een gewoon surfboard. Vrees dus niet dat je snel zal vallen, want de plank is groot genoeg om veilig rechtop te kunnen staan. Je kan meteen gaan staan, of eerst proberen je evenwicht te zoeken op je knieën. Voor je het weet heb je de smaak te pakken en glijd je over het water als een echte supper!

Waar suppen?

Beachclub De Kwinte op het strand van Westende is de ideale vertrekbasis om te suppen. Hier zijn surfpakken, ruime omkleedruimtes en douches ter beschikking. Voor- of na de activiteit kan je genieten van een hapje en een drankje op deze prachtige locatie.

 

 
 
Locatie:
Kledij:
Zomer: zwempak of -broek en douchegerief Voorjaar/herfst: eventueel waterschoenen en regenjas.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+12 jaar.
Duur:
1u als onderdeel van Avontuurlijke dag aan zee.
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input