Voor diegenen die maximaal willen genieten van hun activiteit aan de Belgische kust: op zee is de place to be! Uitdagend, verfrissend, plezant en meestal ook nat. Ja, zo kunnen we deze outdoor activiteiten op zee het best omschrijven.

Activiteiten op zee: een brede waaier aan keuzemogelijkheden

Wenst u een outdoor activiteit op zee, dan kunt u kiezen uit Golfsurf, Stand Up Paddleboard, Zeekajak of Zeeraften. Wenst u een outdoor activiteit die deels op zee en deels op land plaatsvindt, kies dan voor avontuurlijke dag aan zee: een programma vol afwisseling voor wie zowel strand als zee wil ontdekken op een actieve manier.

Veiligheid en Flexibiliteit

De activiteiten zijn perfect toegankelijk voor beginners. Onze bedoeling is om u op een professionele, veilige en ontspannende manier te laten kennismaken met deze sporten tijdens een initiatie van 2,5 uur.
Het kan zijn dat de weersomstandigheden niet ideaal zijn voor de activiteit die u boekte. In dat geval voorzien we steeds, in samenspraak met u, een vervangactiviteit.

Op zee vanuit verschillende locaties

We werken hoofdzakelijk vanuit beachclub De Kwinte op het strand van Westende en de Ostend Sailing Club aan Oosteroever in Oostende. Als u de activiteit wil laten doorgaan op een andere locatie is dat zeker mogelijk op aanvraag.
Voor en na de activiteit kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van de surfclubs zoals douches, sanitair. In de cafetaria van de surfclubs kan je gezellig napraten.
Tijdens de activiteiten op zee krijgt u ook steeds een reddingsvest en wetsuit ter beschikking.