Voor diegenen die maximaal willen genieten van hun activiteit aan de Belgische kust: op zee is de place to be! Uitdagend, verfrissend, plezant en meestal ook nat. Zo kunnen we deze outdoor activiteiten op zee het best omschrijven.

Activiteiten op zee: een brede waaier aan keuzemogelijkheden

Wens je een outdoor activiteit op zee, dan kan je kiezen uit Golfsurf, Zeekajak of Zeeraften. Wens je een outdoor activiteit die deels op zee en deels op land plaatsvindt, kies dan voor Avontuurlijke dag aan zee: een programma vol afwisseling voor wie zowel strand als zee wil ontdekken op een actieve manier.

Veiligheid en Flexibiliteit

De activiteiten zijn perfect toegankelijk voor beginners. Onze bedoeling is om je op een professionele, veilige en ontspannende manier te laten kennismaken met deze sporten tijdens een initiatie van 2-tal uurTijdens de activiteiten op zee krijgt je ook steeds een reddingsvest en wetsuit ter beschikking.
Het kan zijn dat de weersomstandigheden niet ideaal zijn voor de activiteit die je boekte. In dat geval voorzien we steeds, in samenspraak met jou, een vervangactiviteit.
Groepen die bij ons activiteiten doen op zee zijn wettelijk verplicht om een deelnemerslijst mee te brengen naar de activiteit.

Op zee vanuit verschillende locaties

We werken hoofdzakelijk vanuit beachclub De Kwinte (Westende) en aan de Ostend Sailing club (Oosteroever-Oostende).
Voor en na de activiteit kan je uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van de surfclubs zoals douches, sanitair. In de bar van de surfclubs kan je gezellig napraten bij een hapje & een drankje.