Take the team to the top

Take the team to the top – Ook mogelijk met coaching!

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Een uniek spel op een exclusieve locatie

Take the team to the top is een uniek spel wat plaatsvindt op een nog uniekere locatie, Dit programma vindt namelijk plaats in de IJzertoren. Hier strijden de teams tegen elkaar om als eerste de bom te ontmantelen. Een simpele opdracht denkt u?

Er zijn ook nog andere teams die de bom als eerste willen ontmantelen, en ergens in de IJzertoren bevindt zich de saboteur.

En uiteraard zijn er onderweg ook nog hindernissen. Door de juiste combinative tussen samenwerking, communicatie en ‘the right person on the right spot’ kan een team als eerste de bom ontmantelen.

Dit programma vindt plaats in de IJzertoren in Diksmuide, tijdens de activiteit verdiept u zich dus ook een beetje in de historie van WO1. In de 22 verdiepingen van de IJzertoren ontdekt u het verhaal van oorlog, Vrede en de Vlaame ontvoogding. Bovendien kunt u boven in de toren genieten van een prachtig uitzicht over de Westhoek

Rappel van de IJzertoren

Als afsluiter van het programma 'Take the team to the top', kunt u een Rappel van de IJzertoren doen (te boeken als extra activiteit). In samenwerking met de IJzertoren kunnen wij u namelijk de hoogste rappel van West-Vlaanderen aanbieden, een ongelooflijke 84 meter. Wie durft het aan en verdient een schouderklopje na dit ongelooflijke avontuur?

De Rappel van de IJzertoren is een afsluiter die zeker niemand zal vergeten.

Voor meer info over de Rappel van de IJzertoren, klik hier.

Locatie:
Diksmuide, IJzertoren.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij. Een overal wordt voorzien.
Periode:
Het ganse jaar.
Duur:
Halve dag (3u).

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons