Kiest u voor een bedrijfsteambuilding op een unieke locatie, dan zal u zich voor die dag in een andere wereld wanen. We nemen u mee in een wereld van spel, plezier, cultuur, geschiedenis en spanning.
Het Fort Napoleon in Oostende en De IJzertoren in Diksmuide zijn slechts een greep uit de keuzemogelijkheden. Kijk zeker verder in deze rubriek voor een overzicht en meer informatie.

Unieke ervaring

Een teambuilding is voor veel bedrijven het hoogtepunt van het jaar. Een dagje doorbrengen met de collega’s en de behaalde resultaten na een jaar of seizoen zwaar werk vieren. Wij willen elk bedrijf in de watten leggen met een programma die specifiek aan hun wensen voldoet; wij doen maatwerk.
De bedoeling is dat u zich van niets hoeft aan te trekken. Wij zorgen dat alles piekfijn verloopt, zowel voor, tijdens als na de teambuilding. Het is vanzelfsprekend dat onze teambuildingsactiviteiten op unieke locaties zorgen voor een onvergetelijke dag!

In een kasteel, op een schip, in een fort… Keuze genoeg!

Een rappel van de IJzertoren, een levensecht gezelschapsspel in Fort Napoleon, een middeleeuws spel in een kasteel… Deze activiteiten klinken spectaculair, toch?
Veel van onze bedrijfsteambuildings in deze rubriek zijn wat meer gericht op het spelelement, de teamgeest, samenwerken en communicatie. De activiteiten en locaties zijn vaak ook doordrenkt met geschiedenis en cultuur. Een compleet andere belevenis dan bijvoorbeeld een teambuilding op het strand. Het is maar waar u zin in heeft.

Combineren is mogelijk!

Kiest u voor een teambuilding in het Fort Napoleon te Oostende, dan kan u deze gerust combineren met een teambuilding op het strand. Het Fort Napoleon ligt in de duinen en is vlakbij.