Zeeraften

Zeeraften is een spectaculaire groepsactiviteit waarbij je samen probeert in een grote rubberboot – de raft – het wilde water te trotseren. Met een peddel in de aanslag vechten jullie tegen de branding van de golven.

Zeeraften, een echte teamsport!

Alleen door samen te werken en de bevelen van de stuurman op te volgen, blijven jullie op koers! Ga je de strijd aan met de golven, of met de andere teams? Tijdens een heuse wedstrijd zeeraften zijn fun en sensatie verzekerd!

Avontuurlijk, spannend en fun!

Bij veel golven is zeeraften op zich al een groot avontuur, en bestaat de kans dat je opeens iemand hoort roepen “Man overboord!”. Bij weinig golven zorgen we zelf voor de nodige dosis extra spanning. Probeer maar eens met z’n allen te gaan rechtstaan op de rand van de raft…

Voor wie?

Zeeraften is een spectaculaire outdoor activiteit die geschikt is voor verschillende groepen. Ideaal voor een avontuurlijke sportdag, een sensationele teambuilding of een onvergetelijke vrijgezellen. In teams van 6 tot 12 personen trotseren jullie de golven. Surfpakken zijn voor iedereen inbegrepen.

Waar?

Zeeraften kan aan Beachclub De Kwinte in Westende of bij de Ostend Sailing op Oosteroever Oostende. Na de activiteit kan je hier gebruik maken van een warme douche, een drankje en/of een drankje. Of je kan vooraf een bbq regelen... Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gaan jullie de uitdaging met de zee aan?

 
 
Locatie:
Westende, Oostende (Ostend Sailing) en Oostduinkerke (Hoge Duin).
Kledij:
Zomer: zwempak of -broek en douchegerief Voorjaar/herfst: eventueel waterschoenen en regenjas.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+15 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input