Zeeraften

Zeeraften is een spectaculaire groepsactiviteit waarbij je probeert in een grote rubberboot – de raft – samen het wilde water te trotseren. Met een peddel in de aanslag vechten jullie tegen de branding van de golven.

Zeeraften, een echte teamsport vol avontuur & fun!

Alleen door samen te werken en de bevelen van de stuurman op te volgen, blijven jullie op koers! Ga je de strijd aan met de golven, of met de andere teams? Tijdens een heuse wedstrijd zeeraften zijn fun en sensatie verzekerd!

Bij veel golven is zeeraften op zich al een groot avontuur, en bestaat de kans dat je opeens iemand hoort roepen “Man overboord!”. Bij weinig golven zorgen we zelf voor de nodige dosis extra spanning. Probeer maar eens met z’n allen te gaan rechtstaan op de rand van de raft…

Voor wie?

Zeeraften is een spectaculaire outdoor activiteit die geschikt is voor verschillende groepen. Ideaal voor een avontuurlijke sportdag, een sensationele teambuilding of een onvergetelijke vrijgezellenactiviteit. In teams van 6 tot 12 personen trotseren jullie de golven. Surfpakken en zwemvesten zijn voor iedereen inbegrepen.

Waar?

Zeeraften kan aan Beachclub De Kwinte in Westende of bij de Ostend Sailing club op Oosteroever in Oostende. Na de activiteit kan je hier gebruik maken van een warme douche. In de bar van de surfclubs kan je nagenieten van een hapje en/of een drankje. Of je kan vooraf een lunch, bbq, diner... regelen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gaan jullie de uitdaging met de zee aan?

Locatie:
Kledij:
Zomer: zwempak of -broek en douchegerief
Voorjaar/herfst: eventueel waterschoenen en regenjas.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober
Niveau:
+15 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen. Groepen die bij ons activiteiten doen op zee zijn wettelijk verplicht om een deelnemerslijst mee te brengen naar de activiteit.
Prijs:
Zie onze prijslijsten

 Meer info?

Contacteer ons

 Meteen reserveren?

Boek hier het Zeeraften online

Het online boeken is enkel voor standaardgroepen, niet voor schoolgroepen. Scholen reserveren best via mail.