zeekajak

Zeekajak

Vind je kajakken op het platte water maar niks? Te rustig, saai of te gemakkelijk? Ga dan voor een echte uitdaging: kajakken op zee! Gewapend met peddel, zwemvest en een speciale zeekajak trotseer je de branding en vaar je tegen de golven in.

Een avontuur op zee

Met je peddel in de aanslag vaar je met de kajak tegen de golven in en probeer je voorbij de branding te geraken. Gelukt? Draai dan je kajak en laat de golven je opnieuw meevoeren naar het strand… Zalig! Tijdens het zeekajakken krijg je een heerlijk gevoel van vrijheid.

Nog leuker in groep!

Zeekajakken doe je alleen of per twee in een kajak. Het wordt natuurlijk nog veel leuker als je in groep bent! Moedig elkaar aan om de golven te trotseren of smijt je helemaal tijdens een wedstrijdje om als eerste door de branding te kajakken.

Veiligheid

De zeekajaks zijn stabiel, comfortabel en golfbestendig. Reddingsvesten, surfpakken en helmen worden door ons ter beschikking gesteld. Zo kan je sessie zeekajak in alle veiligheid plaatsvinden. Alle groepssessies worden begeleid door onze professionele monitoren.

Waar kajakken?

Je kan met de kajak de zee op gaan vanaf beachclub De Kwinte in Westende of aan de Ostend Sailing in Oostende (Oosteroever). Achteraf kan je van een drankje en/of lekker eten genieten in de bar in Westende (De Kwinte) en Oostende (Phare East).

 
Locatie:
Kledij:
Zomer: zwempak of -broek en douchegerief Voorjaar/herfst: eventueel waterschoenen en regenjas.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober
Niveau:
+15 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen. Groepen die bij ons activiteiten doen op zee zijn wettelijk verplicht om een deelnemerslijst mee te brengen naar de activiteit.
Prijs:
Zie onze prijslijsten

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons